1 Kasım 2023 transfer olacaklar buraya kızlar hep birlikte bekleyelim 🥰

Günaydın🥰 saat kacta transfer.

Sol kasıgıma transferi yaptı Kusum. Transferden 1 gun önce 3 farklı iğnem vardı bnmde. Suan 2 biri oksapar diğeri progestan dex. Estrofem redostım ecopirin prednol fln da içyorum tabı.
Daha yeni gördüm mesajları canım öğlen 1 gibi transfer oldum çok güzel geçti akşam 4 TE çıktım hastaneden eve geldim yemek yedim iste uzaniyorum ilaçlar aynı devam bakalım on gün sonra gideceğim nasipse

Kızlar merhaba başlıktanda anlayacağınız üzere 1 Kasım'da tüp bebek transferim var çok heyecanlıyım ilk defa transfer yada 2. 3. Denemeleri olanlar benim gibi olanları buraya bekliyorum 🥰🤗 bir kac gün kaldı ama sanki yıllar varmış gibi geliyor o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙏 transferden sonra ne kadar yatılmalı neler yenmeli kaçıncı gün duş alınmalı inanın hiç bir fikrim yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 😍 assagiya kullandığım ilaçları yazacağım belki benim gibi olanları vardır belki aynı ilaçları kullandığım birileri vardır 🙏🥰🤗 şimdiden herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah Allah kimsenin kucağıni boş birakmasın 🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Estrofem 2mg -sabah akşam 2×2
Climara Forte 7.8 mg - 3 günde 1
Prednol 4mg tablet - günde 1
Ecopirin 100mg - günde 1
Progestan 200 mg vajinal tablet - sabah akşam 2×2
Prolutex 25 mg göbekten iğne - günde 1
Merhaba transferden önce kullandığınız ilaçlar mi bunlar ve nasıl geçti transferiniz nasılsınız

Merhaba transferden önce kullandığınız ilaçlar mi bunlar ve nasıl geçti transferiniz nasılsınız
Merhaba evet transferden önce başladım bu ilaçlara ama hala devam ediyorum çok güzel geçti valla anlamadım ki hiç bir şey 😁😁 oldu da bitti maşallah gibi bir şey oldu 🤗 ya ben alışmışım hep.boyle acı çekmeye hsg filan anestezi olmadan çekindim bu ne ki 😁 valla tüp bebeğin en güzel yanı buymuş artık çocuklarını içine aliyorsun artık başka bir aşamaya geçiyorsun level 2 😁 ben çok rahattım transfer olmadan bı kaç gün önceden baya heyecan yapmıştim sonra geçti nasıl olduysa çok rahattım çok.sakindim böyle sanki normal bir şeymiş gibi davrandım hep transfer anında doktorlar şok oldu müzik bile dinledik transferde doktorum çok iyi gerçekten tam.bir arkadaş tecrübesi gereği hastasını nasıl sakinlestirecegini biliyor umarım herşey gönlümüzce olsun siz de mi tüp bebege başladınız hangi asamadasiniz acaba ?

Yok hayır öyle bir iğne vermedi ovitrelle çatlatma iğnesi değil mi neden versin ki anlamadim
Valla benımkı bana verdı bende anlamaya çalışıyorum. Embriyo nun tutunması için dedı ama ovitrelle içeriginde hamileler kullanamaZ dıyor. İğneyı tahmını tutunma gunune verdı. Kafam cok karıştı. Sanırım bu ıgne kan ve ıdrara karısıyor. Ignenın vucutta kaşma süresi 10-14 yazıyor. 7 gun sonra test günüm. Igneyı de yarın vuracagıma gore pozıtıf cıkma olasılıgım ℅ ( yuzde) 1500 net yanı. Cok sacma degılmı. Hastaneye kan testı sonucu gönderıyoruz bırde. Bu durumda hastanenın gebelık basarı oranı da artmıs oluyor. Badarı oranları belli bı yuzdenın altındaysa kapanıypt cunku o hastane.
Kafamda delı sorular yanı

Valla benımkı bana verdı bende anlamaya çalışıyorum. Embriyo nun tutunması için dedı ama ovitrelle içeriginde hamileler kullanamaZ dıyor. İğneyı tahmını tutunma gunune verdı. Kafam cok karıştı. Sanırım bu ıgne kan ve ıdrara karısıyor. Ignenın vucutta kaşma süresi 10-14 yazıyor. 7 gun sonra test günüm. Igneyı de yarın vuracagıma gore pozıtıf cıkma olasılıgım ℅ ( yuzde) 1500 net yanı. Cok sacma degılmı. Hastaneye kan testı sonucu gönderıyoruz bırde. Bu durumda hastanenın gebelık basarı oranı da artmıs oluyor. Badarı oranları belli bı yuzdenın altındaysa kapanıypt cunku o hastane.
Kafamda delı sorular yanı
Valla ben hiç kimseden duymadım ya bunu transferden sonra neden ovitrelle vurulasin ki aratsaydin bı burda senden başka kullanan varmı diye

Valla ben hiç kimseden duymadım ya bunu transferden sonra neden ovitrelle vurulasin ki aratsaydin bı burda senden başka kullanan varmı diye
Taze transferde var... Dondurulmuş transfer anında olan var... Ama dondurulmuş sonrası 5. Gün yada 3. Gün olan yok baktım ama bulamadım

Hastane istatistigi artsın diyedir o
Bizim hastanenin tüp bebek bölümü daha yeni acilmis canım 8 ay olmuş biz de dedik ki kaç kişi pozitif olmuş 8 kişi dediler sadece ben hiç oralı bile olmadım çünkü herkesin bünyesi farklı herkeste tutucak diye bir şey mi var kader kısmet canım bence senin doktorun yanlış tedavi uygulamış sana

Kızlar merhaba başlıktanda anlayacağınız üzere 1 Kasım'da tüp bebek transferim var çok heyecanlıyım ilk defa transfer yada 2. 3. Denemeleri olanlar benim gibi olanları buraya bekliyorum 🥰🤗 bir kac gün kaldı ama sanki yıllar varmış gibi geliyor o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🙏 transferden sonra ne kadar yatılmalı neler yenmeli kaçıncı gün duş alınmalı inanın hiç bir fikrim yok bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 😍 assagiya kullandığım ilaçları yazacağım belki benim gibi olanları vardır belki aynı ilaçları kullandığım birileri vardır 🙏🥰🤗 şimdiden herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah Allah kimsenin kucağıni boş birakmasın 🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Estrofem 2mg -sabah akşam 2×2
Climara Forte 7.8 mg - 3 günde 1
Prednol 4mg tablet - günde 1
Ecopirin 100mg - günde 1
Progestan 200 mg vajinal tablet - sabah akşam 2×2
Prolutex 25 mg göbekten iğne - günde 1
Merhaba canım sonucunu merak ettim inşallah pozitif haberler almışsındır bende bugün opu oldum çok heyecanlıyım

X