1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

7 TEMMUZ PERŞEMBE

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN -
KURUYEMİŞ -
SEBZE/BAKLİYAT +
PAKETLİ GIDA YOK +(4. gün )
IYI CIGNEME -
YEMEĞE ODAKLANMA -

yosun sabunu ve keseyle bacaklarimi bir güzel keseledim :)

ınsallah yarın seker orucuna baslamayi düşünüyorum.
hayırlısı; )

8 TEMMUZ CUMA

2 LITRE SU +
YUMURTA -
YOGURT/AYRAN -
KURUYEMİŞ -
SEBZE/BAKLİYAT +
PAKETLİ GIDA YOK +(5. gün )
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA +

yeşil cayimi ictim:)
bugun şeker orucuna basladim.
Cok şükür her sey güzel gitti.:nazar::nazar:

Callaneticste araliksiz 21 günü tamamladim:nazar::nazar:

Her sey cok güzel olacakk insallaaah :KK200::KK200::KK200:

Çok güzel.bende bir hısım yarın şeker orucuna başlayacağım. Başka türlü olmayacak yok. Acıkma doyma durumu nasıl gidiyo?

Çok güzel.bende bir hısım yarın şeker orucuna başlayacağım. Başka türlü olmayacak yok. Acıkma doyma durumu nasıl gidiyo?
aynen yarin kesinlikle başlıyorsun ve inşallah 21 gün hiç bozmadan gidiyoruz :))

canım anladim ki aclik tokluga sıkılmadigim zamanlar cok iyi uyuyorum.yani evde oturmadigimda bir seylerle ugrastigimda cok şükür sorun kalmiyor.o yüzden mümkün olduugunca duygusal yemenin önüne gecip oturtmak istiyorum

9 TEMMUZ CUMARTESİ

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN -
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK +(6. gün )
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA -

evde oturmak bana kesinlikle yaramiyor.
neyse ki tatilim bitiyor.

50 dakikalik yürüyüşumu yaptim geldim.
seker orucunda 2. günüm:nazar::nazar:

10 TEMMUZ PAZAR

2 LITRE SU +
YUMURTA +
YOGURT/AYRAN -
KURUYEMİŞ +
SEBZE/BAKLİYAT +
PAKETLİ GIDA YOK -(dondurma )
IYI CIGNEME +
YEMEĞE ODAKLANMA -

zihin cok karmasik bir yapı ve yıkıcı duygular cok tehlikeli.
callanetics yapmadim bugün ama yürüyüşumu yaptim.moralim bozuktu biraz.

beni korkutan bir seyi kesfettim gecenlerde.bir şeye karar verdigimde sanki Ömur boyu yapmak zorundaymisim gibi strese giriyorum.1 gun yapamayinca dağılıyorum.o yuzden kendime kisa süreli hedefler koymaya karar verdim.
1 hafta yemegi mutfakta yemek ilk hedefim.
baslasin o zaman geri sayim :)

Seni takip ediyorum.Aslında iyi gidiyorsun.Bende Deniz Egecenin kitabını okudum.Cd leride dinledim ama her gün dinlemek sıktı beni.Sen her gün dinliyor musun?Kilo vermedim ama almadım da.Çünkü arada tokken tam acıkmadan mesela meyve yediğim oluyor.Buda kilo vermemi engelliyor sanırım.Ama artık yediklerimden suçluluk duymuyorum.Yediğim bir yemekten sonra kendimi suçlamıyorum.Bunlar beni çok mutlu ediyor.İnstagramda da bir bayan var,onu da takip ediyorum.Bu şekilde baya kilo vermiş.Hiç tartıldın mı?Kilonda fark var mı?

Seni takip ediyorum.Aslında iyi gidiyorsun.Bende Deniz Egecenin kitabını okudum.Cd leride dinledim ama her gün dinlemek sıktı beni.Sen her gün dinliyor musun?Kilo vermedim ama almadım da.Çünkü arada tokken tam acıkmadan mesela meyve yediğim oluyor.Buda kilo vermemi engelliyor sanırım.Ama artık yediklerimden suçluluk duymuyorum.Yediğim bir yemekten sonra kendimi suçlamıyorum.Bunlar beni çok mutlu ediyor.İnstagramda da bir bayan var,onu da takip ediyorum.Bu şekilde baya kilo vermiş.Hiç tartıldın mı?Kilonda fark var mı?
canim ben sadece 2 gün dinledim bende sadece bir kaydi var iyi geceler diye baslayan digerleri daha etkiliymis diye duydugum icin hevesim gitti :KK43:
benim duygusal yemelerim bitmedi malesef hatta tartildim 66 kilo olmuşum :KK43:
kim o bayan canim ismi nedir belki motive olurum ben de.
yediklerinden pişman olmaman harika umarim ben de basarabilirim

11 TEMMUZ PAZARTESİ

2 LITRE SU +
YUMURTA -
YOGURT/AYRAN -
KURUYEMİŞ -
SEBZE/BAKLİYAT -
PAKETLİ GIDA YOK +
IYI CIGNEME -
YEMEĞE ODAKLANMA -

11 TEMMUZ PAZARTESİ
GÜNCEL KILO:66 :KK43:

canim ben sadece 2 gün dinledim bende sadece bir kaydi var iyi geceler diye baslayan digerleri daha etkiliymis diye duydugum icin hevesim gitti :KK43:
benim duygusal yemelerim bitmedi malesef hatta tartildim 66 kilo olmuşum :KK43:
kim o bayan canim ismi nedir belki motive olurum ben de.
yediklerinden pişman olmaman harika umarim ben de basarabilirim
Bendeki farklı.Farkındalık, odaklanma,imajinasyon,diye dinletileri var.Ama bir saat dinlemek sıkıyor.Her dinlediğimde kilo alma sebebimin farkına vardım.Bu tür çalışmalarda hızlı sonuç beklemek yanlış olur. Demek ki daha az yemek gerekiyor,biz gerekenden fazla yiyiyoruz.Perişko adı instagramda bulursun.

Dün callanetics yapmadim ama bugün yapacagim insallah bütün emeklerimi çöpe atamam degil mi asla atamam

onemli olan

GÜNLÜK ihtiyaclarina odaklanma.
Onlari oyle ya da böyle zaten karsilayacaksin.
Birak stoklar bakkallarda marketlerde kasaplarda kalsın.
Vucudunda stok yapmak zorunda degilsin :)

Bendeki farklı.Farkındalık, odaklanma,imajinasyon,diye dinletileri var.Ama bir saat dinlemek sıkıyor.Her dinlediğimde kilo alma sebebimin farkına vardım.Bu tür çalışmalarda hızlı sonuç beklemek yanlış olur. Demek ki daha az yemek gerekiyor,biz gerekenden fazla yiyiyoruz.Perişko adı instagramda bulursun.
beraber uygulamaya calisalim mi canim?

Kendimi sabote etmediğim ilk günden merhabalar :)

Bugun son yemeğimi 18.00 da yedim.Sonrasinda da acikmadim zaten.

14 günlük yogurt kurune başladım. Yesil cayimi içtim.

Duygular iliskiler ve beslenme farkli seyler.Oncelikle bunu ayirt etmeliyiz.

Bilinçaltım fena.Yemek bende resmen zevk meselesi.Tabi insanin hayatinda başka aksiyon olmayinca böyle oluyor :KK66:

O zaman şöyle motive ediyim kendimi:Sen bir zayifla da ne aksiyonlar olacak hayatinda:halay::halay:

Nasil ama :KK66:

Kendimi sabote etmediğim ilk günden merhabalar :)

Bugun son yemeğimi 18.00 da yedim.Sonrasinda da acikmadim zaten.

14 günlük yogurt kurune başladım. Yesil cayimi içtim.

Duygular iliskiler ve beslenme farkli seyler.Oncelikle bunu ayirt etmeliyiz.

Bilinçaltım fena.Yemek bende resmen zevk meselesi.Tabi insanin hayatinda başka aksiyon olmayinca böyle oluyor :KK66:

O zaman şöyle motive ediyim kendimi:Sen bir zayifla da ne aksiyonlar olacak hayatinda:halay::halay:

Nasil ama :KK66:
Güzelmiş, kolay gelsin.

karmakarışık şeyler düşünmeye gerek yok,yorulmaya gerek yok.
tek şeye odaklan

acikinca ye doyunca birak...

dogal olan da bu degil mi

daha fazla yipratma kendini

obez degilsin sadece duygularini yiyosun

yapma

X