1 haftayı geçiyor, eşim sadece 1 kere aradı bana dön diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım trol olan sensin:))) anlattıklarımın hepsi belgeli ve ispatlı. Çocukta olabilirdi fakat olmadı evet :) bu anlattıklarım 4 senelik bir ilişkide oldu. Ben zaten bitirdim fikir almak istediğim için yazdım destek amaçlı birazda içimi rahatlatmak için. Lakin evet unutmuşum bizim ülkemizde kadının en büyük düşmanı yine kadın yorumlardan bir kez daha anlamış oldum destek olmak yerine yıkıcı kırıcı yorumlarla doldurmuşsunuz. Ben saf ve yorumların etkisinde kalan zayıf bir insan olsaydım moralim berbat olurdu fakat tıınlamadım bile. Üslup önemli arkadaşlar dikkat edelim. DİKKATT. Ayrıca çokbilen tayfa için yazıyorum bunu, yazdıklarımın hiçbirinin affedilir tarafı yok biliyorum. Güzel şeyler kadar kötü şeylerde yaşadım bu evlilikte. Taciz olayıda mesajdaki bir iltifattan ibaretti. AFFEDİLİR DEĞİL biliyorum. Lakin buranın amacıda başından geçenleri anlatmak değil mi çok bilmiş ukala tayfası? iyi niyetli arkadaşlar lafım size değil

Aldatma var, dolandırma var ... siz zaten bu saate kadar bu adamı niye boşamadınız? Ne diyeyim allah yardımcınız olsun inşallah

Vallahi bazı insanlar herşeyi hakediyor.Siz de bunlardan birisiniz.Daha size ne yapması gerekiyor eşinizin?Hâlâ o eve gelmem başka yere gidelim diyorsunuz.Adam sizi aldatmış,kandırmış,paranızı yemiş üstüne bir de isten çıkarıp saçma sapan bir yaşama mahkum etmiş.Hâlâ soruyorsunuz ne yapmalı diye.

Biliyo musun, sen bize saydirsan da ben troll olmadığına çok çok üzüldüm....başka da birşey soylemiycem. Çünkü bizim inşallah gerçek değildir diye dua ederek ve içimiz yanarak okuyup , samimiyetle yorum yaptığımız konularda bile genelde konu sahipleri " kadın kadının düşmanı" diyorlar, suçlu biz oluyoruz sonunda .....

Ya bu adamda bir tane iyi bir huy var mi? Yalan var, aldatma var... adam azıcık daha ısrar etse donecek gibisin.

Kusura bakmayın da başınıza gelen her şeyi hak etmişsiniz.. bir kamyon dolusu yalan,aldatmalar... Tüm bunlar yüzünden evi terketmediniz ama kaynananızın iki kelimesi yüzünden evi terkettiniz öyle mi?? Hı hı tamam

Ukala sana derler. Surda sana yorum yapan herkese bu lafı söylemiş oldun. Senin mesajında bitirdiğinde dair birşey okuduğumu sanmıyorum. Burda yorum yapan herkes zaten iyi niyetinden yorum yapmıştır. Yoksa senin muhteşem kocana iltifat methiyeler duzulmedi burda

Öyle deme lütfen, dünyadaki tek pipili kocasıdır belki. Bulunmaz hint pipili

Aman allahım ne okudu bu gözlerim ??
Bunca şeyi yapmış affetmişsin neden ? Birde aramıyor diyorsun buraya gel diyorsun. Su an mahkeme koridorlarında olmalıydın.

Masumluğa geçiş yapmışsın, tebrikler

ay keşke trol olsaydınız. cidden üzüldüm gerçek olmanıza. yıkıcı yorum mu bu adama ve evliliğe yapıcı ne yazılabilirdi. madem zaten bitirdiniz affedilmeyecek şeyler vs vs niye 1 kere aradı sadece sen gel diyor diye konu açtınız. kötü niyetliler elbet vardır ancak burada objektif ve sağ duyulu kadınlar da var ve emin olun salak değiller

Lakin evet unutmuşum bizim ülkemizde kadının en büyük düşmanı yine kadın yorumlardan bir kez daha anlamış oldum
Katılıyorum size.
Kadının düşmanı yine kadın gerçekten de.
Siz bakmayın bu üyelere. Evliliklerinde mutsuz oldukları için acısını başkalarından çıkarıyorlar işte. Kıskançlar.

Allahim benim de kizim var ins boyle bir beyin tutulmasi yasamaz ilerde!
Yani yurumedigi bi dag tas kalmis nasil hazmediyorsunhz bunlari?
Adam nitelikli dolandirici ustelik!
Napacaksiniz cocuk yapin bu adama!

He bacım he.
Senin için dünya üzerindeki düşman sıralamasında ilk 100'e bile giremeyiz bizler. Kocan ve sülalesi dururken bize ne hacet?
Şöyle bir adamla ne güzel şeyi yaşayacaksın ya hu? Adam altınlarını almış, aldatmış, gözü hep dışarıdaymış. Böyle biriyle ne yaşanır güzel olarak? Bir de affedilir değil yazmış, konu içeriğin hiç öyle değil ama. Daha ne yapayım diye buraya soruyorsun. Hakikaten harika bir düşünce şeklin varmış, tebrikler. Eğer iddia etiğin kadar sağlam duruyor olsaydın, boşanma davasını çoktan açardın. Ya da boşanmak istiyorum yardım edin içeriğinde bir konu açardın. Geç oraları geç.
Bir de kimse iş ortamında evli barklı bir adam olarak bana "iltifat" edemez. Tacizi yumuşatmaya çalışma hiç, kadına düşman olan sen oluyorsun.
Otrera dinozorunu rica edeceğim.
düzenleme: aaa geç kaldım. Kalpler birbirine karşı Otri Hanım.

Kocana bukadar atar yaptin mi acaba onca seye?Hic sanmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…