Vee 5. günden bildiriyorum :))
Son 38 saati susuz olmak üzere 108 saatlik orucumu şu anda limonlu suyla açmış bulunmaktayım. Dün ve bugünü saymazsak gayet başarılı geçti ama son 1 buçuk gün gerçekten çok zorladı. Bunu en çok susuzluğa biraz da bağırsak temizliği yapmayışıma bağlıyorum. Ciddi halsizlik ve üşüme yaşadım. Nefsimi de inanılmaz zorladım diyebilirim çünkü son 2 günde artık canım çok şey çekmeye başladı. Ama şu anda suyu içtiğim için sanırım o aşırı açlık hissim yok. Akşam yemeğe davetli olduğumuz için önden sıvı beslenerek açmak istedim yavaş yavaş alıştırarak. Eğer diyetim bölünmeseydi (mecburiyetten) sanırım hedef kiloma ulaşacakmışım gerçekten :) Bugünkü sonucum bana da sürpriz oldu. İşte dünden bugüne ve 4 buçuk günlük orucumun sonuçları.
5.gün
Güncel kilo : 50.7
Dünden bugüne verdiğim kilo : 1.350 gr
Toplamda verdiğim kilo : 4.5 kg
Yani gerçekten hergün için 1 kg gitti :) Beklentimin çok üstünde oldu açıkçası. Bir süre ara vermeyi düşünüyorum sanırım birkaç gün. Sonrasında da başladığım kiloya göre 3 veya 4 gün yapıp bu macerayı sonlandırmayı düşünüyorum.Tekrar başladığımda yine burdan gün gün bildireceğim. Darısı tüm isteyenlerin başına