- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
- 498
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
4 kg verdirmeyebilir bence, kişiye göre değişir. Ben mesela iki günde iki kilo bile verebiliyorum yeme içmeyle alakalı. Ve sindirim sistemiyle de alakalı. Buradaki elma limon tarçın karanfil gibi bitkiler sindirime ve ödeme yarar sağlıyor, sindirim sistemi az çalışan bir insana haftada 5 kg bile verdirebilir..haftada 4 kg vermek sağlık açısından zaarlı birkere. inandırıcı değil doğru olsa bile denemeyin bence okadar hızdı kilo verilince vücudun dengesi bozulabilir
Acilen kilo vermem gerekiyor. Bunu iki hafta üst üste yapabilir miyiz?1 haftada 4 kilo verdiren cay ! ! !
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfi tane olacak
Hazırlanısı :
Elma ve limonu 4'e böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atıp kaynamaya bırakın. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dk once içilmesi gerekli.
Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor. Her birinin ayrı ayrı faydası var. Mutlaka deneyin..
Afiyet olsun:)(kaynak çiğdemcelezzetler)
4 kg verdirmeyebilir bence, kişiye göre değişir. Ben mesela iki günde iki kilo bile verebiliyorum yeme içmeyle alakalı. Ve sindirim sistemiyle de alakalı. Buradaki elma limon tarçın karanfil gibi bitkiler sindirime ve ödeme yarar sağlıyor, sindirim sistemi az çalışan bir insana haftada 5 kg bile verdirebildeneyen
hiç deneyen ve 4 kilo veren olmuş mu peki?4 kg verdirmeyebilir bence, kişiye göre değişir. Ben mesela iki günde iki kilo bile verebiliyorum yeme içmeyle alakalı. Ve sindirim sistemiyle de alakalı. Buradaki elma limon tarçın karanfil gibi bitkiler sindirime ve ödeme yarar sağlıyor, sindirim sistemi az çalışan bir insana haftada 5 kg bile verdirebilir..
Ben daha yeni duydum bu olayı, ama elbet biri vermiştir ki çıkmış bu ortaya. Ama işte o kilo veren kişi de benim gibi sindirim sistemi yavaş çalışan biridir bence. Yani normal seviyede seyreden bir vücuda o kadar etki yapacağını sanmam. Kişiden kişiye değişkenlik gösterir..hiç deneyen ve 4 kilo veren olmuş mu peki?
evet katılıyorumBen daha yeni duydum bu olayı, ama elbet biri vermiştir ki çıkmış bu ortaya. Ama işte o kilo veren kişi de benim gibi sindirim sistemi yavaş çalışan biridir bence. Yani normal seviyede seyreden bir vücuda o kadar etki yapacağını sanmam. Kişiden kişiye değişkenlik gösterir..
bu tür şeylr i yaparken dikkatli olmalı sağlık sorunlarına yol açar. en güzeli yemeği kısıpbol su ve egzersiz en doğrusudur oturarak kilo verilmiyor maalesef
BSiz denediniz mii
mate cayini nasil kullandin .s kac bardak ictin gundeMate çayını tavsiye ediyorum denedim bor ayda 5 kilo verdim yiyerek
denedin mi cayi kilo verebildin mi bnde yapcmda merak ediyorumBen bunu buradaki bir üye vasıtasıyla öğrenmiştim, ama boğazım ağrıyor diye içmiştimçok iyi gelmişti tadı falan da güzel hastalığa da birebir yapalım o zaman daha iyi oldu bu yönünü öğrendiğim :)
Arkadasim onemli olan yag depolarindan gitmesi , iki gunde iki kilo verilmez verilse de yagdan gitmez sudan gider o da ise yaramaz.Bir kilo 7.000 kalori demek nasil oluyor da iki gunde 14.000 kalori kaybedebiliyorsun? Fizyolojiye aykiri bir kere.Zayiflayacagiz diye sagliginizdan olmayin.Forumlar yanlis bilgilerle kayniyor kadinlar da zayiflayacagiz diye hepsine atlayip bir de sagligindan oluyorlar.Hizli kilo vermek protein kaybindan safra tasina kadar bir cok seye sebebiyet verir.Dikkatli olmak gerekli.4 kg verdirmeyebilir bence, kişiye göre değişir. Ben mesela iki günde iki kilo bile verebiliyorum yeme içmeyle alakalı. Ve sindirim sistemiyle de alakalı. Buradaki elma limon tarçın karanfil gibi bitkiler sindirime ve ödeme yarar sağlıyor, sindirim sistemi az çalışan bir insana haftada 5 kg bile verdirebilir..
Benim zaten kilo problemim yok ama iki günde iki kilo verebildiğimi biliyorum bu metabolizma meselesi. Bir hafta hızlı çalışmayan metabolizmam iki günde iki kiloyu bana verdirebiliyor gayet de. Ben de biliyorum bir kilonun 7000 kalori ettiğini. Ama iki günde nasıl iki kilo alıyorsam aynısını iki günde de verebiliyorum.. O yüzden kilom fix 50 :)Arkadasim onemli olan yag depolarindan gitmesi , iki gunde iki kilo verilmez verilse de yagdan gitmez sudan gider o da ise yaramaz.Bir kilo 7.000 kalori demek nasil oluyor da iki gunde 14.000 kalori kaybedebiliyorsun? Fizyolojiye aykiri bir kere.Zayiflayacagiz diye sagliginizdan olmayin.Forumlar yanlis bilgilerle kayniyor kadinlar da zayiflayacagiz diye hepsine atlayip bir de sagligindan oluyorlar.Hizli kilo vermek protein kaybindan safra tasina kadar bir cok seye sebebiyet verir.Dikkatli olmak gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?