- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 596
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
ben denedim. bundan 7 yıl kadar önce. faydası oldu. geçmiş zamanda ne kadar kilo verdiğimi pek hatırlamıyorum ama ciddi kilo verdirmişti. şimdi zayıflama kürlerine bakarken görünce yine başlamaya karar verdim :) not: günde 3 bardaktan fazla içmeyin çünkü tansiyonu düşürüyor. düşük tansiyonlular da dikkatli olmalıdır.bir şey soracagım bunu deneyen varmı ki 4 kilo demişsiniz ona gore bende denıyım
Siz denediniz mii
bir şey soracagım bunu deneyen varmı ki 4 kilo demişsiniz ona gore bende denıyım
bende eşime yapayım.. hakketten uygulayan varmı...
Ben de denedim arkadaşlar metabolizmayı hızlandırıyor. Ben extrandan içine kiraz sapıda koyuyordum. Görünce tekrar başlamaya karar verdim. Tek başına hiç bir şeyden mucize bekleyemeyiz tabiki işe yarıyor ama hareket spor şartı ile.kullandıgımız urunler saglıklı aslında saglık acısından da guzel kılo verıp verılmedıgını merak edıyorum
tadı da güzel olur sanki.1 haftada 4 kilo verdiren cay ! ! !
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfi tane olacak
Hazırlanısı :
Elma ve limonu 4'e böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atıp kaynamaya bırakın. Elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 3 kere 1 bardak yemeklerden 10 dk once içilmesi gerekli.
Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz. Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor. Her birinin ayrı ayrı faydası var. Mutlaka deneyin..
Afiyet olsun:)(kaynak çiğdemcelezzetler)
Ben yaptim devam ediyorum yiyorumda hicbir degisiklik yokpeki bu tarifi hangi aralıklarla yapmak doğru her gün mü yoksa ara vererek mi deewam etmek gerekir?
bu tür şeylr i yaparken dikkatli olmalı sağlık sorunlarına yol açar. en güzeli yemeği kısıpbol su ve egzersiz en doğrusudur oturarak kilo verilmiyor maalesefBen çayı bugun yaptımkızlar yalnız pek bi ekşi geldi bana içerken güzel aslında tadı falan içilmicek gibi değil ama sonra ağızda hepbir mayhoşluk bırakıyo...birde tansiyonumu düşürdü sanırsam( devam edebilirmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?