• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Haftada 4 Kilo Verdiren Çay

Benim zaten kilo problemim yok ama iki günde iki kilo verebildiğimi biliyorum bu metabolizma meselesi. Bir hafta hızlı çalışmayan metabolizmam iki günde iki kiloyu bana verdirebiliyor gayet de. Ben de biliyorum bir kilonun 7000 kalori ettiğini. Ama iki günde nasıl iki kilo alıyorsam aynısını iki günde de verebiliyorum.. O yüzden kilom fix 50 :)
Kilo zaten gun icinde degisebilen bir seydir.Ictiginiz bir bardak su ile tartida 200 gram fazla cikabilirsiniz.Gun icinde 1-1.5 kiloya yakin fark eder zaten kilo sabahla aksam arasinda.Kilo vermek tartida az cikmak degil yagdan kaybetmektir.2 gunde verdiginizde tartida az cikmaktir giden sudur yag deponuz degil.Istediginiz metabolizma hizina sahip olun 2 gunde 2 kilo fizyolojik kurallara aykiri.14.000 kaloriyi olumcul diyet yapsaniz bir de tum gun spor yapsaniz sabahtan aksama kadar anca yakarsiniz o bile zor.Anca oyle verilir bu da zaten sagliginizdan eder bayilip gidersiniz.Ben sabah 51.5 aksam 53 kilo gelen biriyim.Ertesi gun yemek yemeyip aksam tartilip bir gunde bir bucuk kilo verdim mi diyeyim yani?

Kilo zaten gun icinde degisebilen bir seydir.Ictiginiz bir bardak su ile tartida 200 gram fazla cikabilirsiniz.Gun icinde 1-1.5 kiloya yakin fark eder zaten kilo sabahla aksam arasinda.Kilo vermek tartida az cikmak degil yagdan kaybetmektir.2 gunde verdiginizde tartida az cikmaktir giden sudur yag deponuz degil.Istediginiz metabolizma hizina sahip olun 2 gunde 2 kilo fizyolojik kurallara aykiri.14.000 kaloriyi olumcul diyet yapsaniz bir de tum gun spor yapsaniz sabahtan aksama kadar anca yakarsiniz o bile zor.Anca oyle verilir bu da zaten sagliginizdan eder bayilip gidersiniz.Ben sabah 51.5 aksam 53 kilo gelen biriyim.Ertesi gun yemek yemeyip aksam tartilip bir gunde bir bucuk kilo verdim mi diyeyim yani?
Ben sabahtan sabaha tartıldığımdaki sonuçları verdim, sabah akşam tartılıp aa arada 2 kg var demedim.

Ben sabahtan sabaha tartıldığımdaki sonuçları verdim, sabah akşam tartılıp aa arada 2 kg var demedim.
Zaten ben de sabah-aksam tartilma demedim farkindaysaniz.Bir sabah tartilip o gun hic yemek yemeyip ertesi sabah tartilmaktan bahsettim.Ya da aksam.Neyse konuyu kapatalim en iyisi, iyi aksamlar.

Zaten ben de sabah-aksam tartilma demedim farkindaysaniz.Bir sabah tartilip o gun hic yemek yemeyip ertesi sabah tartilmaktan bahsettim.Ya da aksam.Neyse konuyu kapatalim en iyisi, iyi aksamlar.
24 saat aç kaldığımı nereden çıkardınız? Bence de kapatın konuyu, benim beslenme şeklimi bilmeden yorum yapıyorsunuz. İyi akşamlar.

24 saat aç kaldığımı nereden çıkardınız? Bence de kapatın konuyu, benim beslenme şeklimi bilmeden yorum yapıyorsunuz. İyi akşamlar.
Bence donun mesajimi bir daha okuyun.Ac kalin veya az yiyin mantik ayni , herhalde tika basa yiyip vermediniz 2 gunde 2 kiloyu(!) Neyse fizyoloji kurallarina aykiri seyler icin sizinle tartismayacagim daha fazla.

bende denedim arkadaşlar hatta gece kalkıp wc gitme isteği oluyordu ama kıloda değişiklik olmadı her bünye aynı değildir sonuç da aynı olmayabılıyor

Diyet arti bu super olur, ozellikle metabolizmayi hizlandirmasi bile deneme sebebi. Ben uc gundur, ekmegi, tatliyi, unlu mamulleri kestim. Bunlari hayatimdan cikararak ne kadar kilo veririm hafta sonu paylasirim sizlerle. Ozel bir diyet takvimim filanda yok. Hergun farkli gidalar tuketmeye dikkat ediyorum ^.^

Çayın yararı vücuttaki su atımını hızlandırıyor uzun vadede elbette metabolizmaya etkisi var ama kimse kimseyi 1 haftada 4 kilo verdiriyor diye kandırmasın giden yalnızca ödem

böyle paylaşımlar yaparak insanların dikkatini buraya cekiyorsunuz tamm da hiçç inandırıvı gelmiyyo

Back