- 4 Haziran 2014
- 976
- 747
- 128
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
Kilo zaten gun icinde degisebilen bir seydir.Ictiginiz bir bardak su ile tartida 200 gram fazla cikabilirsiniz.Gun icinde 1-1.5 kiloya yakin fark eder zaten kilo sabahla aksam arasinda.Kilo vermek tartida az cikmak degil yagdan kaybetmektir.2 gunde verdiginizde tartida az cikmaktir giden sudur yag deponuz degil.Istediginiz metabolizma hizina sahip olun 2 gunde 2 kilo fizyolojik kurallara aykiri.14.000 kaloriyi olumcul diyet yapsaniz bir de tum gun spor yapsaniz sabahtan aksama kadar anca yakarsiniz o bile zor.Anca oyle verilir bu da zaten sagliginizdan eder bayilip gidersiniz.Ben sabah 51.5 aksam 53 kilo gelen biriyim.Ertesi gun yemek yemeyip aksam tartilip bir gunde bir bucuk kilo verdim mi diyeyim yani?Benim zaten kilo problemim yok ama iki günde iki kilo verebildiğimi biliyorum bu metabolizma meselesi. Bir hafta hızlı çalışmayan metabolizmam iki günde iki kiloyu bana verdirebiliyor gayet de. Ben de biliyorum bir kilonun 7000 kalori ettiğini. Ama iki günde nasıl iki kilo alıyorsam aynısını iki günde de verebiliyorum.. O yüzden kilom fix 50 :)