Ya ben de çok teredütteyim acaba sipraktin alsam mı almasam mıSipraktini ünv. 3 sınıfta içmiştimprolaktin hormonunu yükseltmiş göğüslerimden süt geliyordu. ama kilo da almıştım :)
Ya ben de çok teredütteyim acaba sipraktin alsam mı almasam mı
Siz sipraktin içtikten sonra gözle görülür bir şekilde mi kilo aldınız,yani her gören size diyo muydu aa çok kilo almışsın vss:44:
Göğüslerinden süt gelmesi çok tuhafıma gitti doğrusu:44:
Haklısın canımbayağı toparlanmıştı yüzüm canım ama hani öyle aman amanda değildi. şimdi hamileyim belki ondan ama şunu anladımki kafana ne kadar takarsan o kadar zayıflıyosun. bence alma ila. bi tarafı yapıyor bi tarafı yıkıyor.
canım nasıl bi ilaç.bende netten bi ilaç aldım.22 günde 6 kilo aldım.aynısımı merak ettim.hala kullanıyorum ben.
48 kıloydum bır ayda tam 58 kılo oldum boyum 1.68 ve zayıfken kı halim cok kötüydü ınternet uzerınden bır ılac aldım ve hıc bır yan etkısı yapmadı ılacı bırakalı 4 ay oldu hala 48 deyım ve aldıgım en son kılodayım cunku erime yapmıyor yedırıyr baska hıc birsey yapmadım
1 HAFTADA 3KİLO ALMA DİYETİ..
ARKADAŞLAR 44TEN 47YE ÇIKTIM ŞU BİR HAFTADA. BOYUM 1.60CM
55 kilo olana kadarda devam edicem
ilk önce; yazdıklarınızı okudugum kadarıyla ''iştahsizim'' ''1 gr bile alamıyorum'' ''yiyemiyorum'' gibi şeyler yazmışsınız.bende oyleydım...
size nasıl yaptığımı anlatıyım.
başta eczaneye gittim ve supradyn adlı vitaminden aldım,sonra aktara gittim dut pekmezi aldım arındanda markete gidip memek maması,süt ve bolca meyve aldımm.
sabah kahvaltımı ettikten sonra vitaminimi içtim,ardından dut pekmezli sütümü içtim..böylelikle güne iştahim açık başladım.
ara öğünlerde badem ceviz fındık ve meyve yedim.
akşam yemeklerinde mutlaka et yaptım ve yemekleri oldugundan biraz daha fazla yağlı hale getırdım.
gece yatmama az kala bebek mamamı sütle karıştırdım içinede azıcık beyaz peynir koydum,yedim ve yattım..
sigara içmeme rağmen suan iştahımda herhangi bir azalma söz konusu bile değil.
evet bunları yaparak sadece bir haftada 3kilo alabildim ve az once kahvaltı edip vitaminimi almama rağmen canım mutfağa gitmek istiyor.
yorumlarınızı beklıyorumm
şu dut pekmezini bi sevemedim gitti , hakkında sürekli iyi şeyler duyuyorum ama tadını beğenemedim
sorma bende de var üşüme sorunu sanırım oda kansızlıkla ilgili .Tahinden de pek hoşlanmam açıkçası ama yoğurt ile karıştırıp deneyeceğim .Tavsiyelerin için teşekkürlerdut pekmezini bende hiç sevmem canım ama üzüm pekmezi yoğurt ve tahin özellikle kışın inanılmaz işe yarıyor kilo almak bi yana benim gibi çok üşüyosan bile denemelisin
ilk önce; yazdıklarınızı okudugum kadarıyla ''iştahsizim'' ''1 gr bile alamıyorum'' ''yiyemiyorum'' gibi şeyler yazmışsınız.bende oyleydım...
başta eczaneye gittim ve supradyn adlı vitaminden aldım,sonra aktara gittim dut pekmezi aldım arındanda markete gidip memek maması,süt ve bolca meyve aldımm.
sabah kahvaltımı ettikten sonra vitaminimi içtim,ardından dut pekmezli sütümü içtim..böylelikle güne iştahim açık başladım.
akşam yemeklerinde mutlaka et yaptım ve yemekleri oldugundan biraz daha fazla yağlı hale getırdım.
gece yatmama az kala bebek mamamı sütle karıştırdım içinede azıcık beyaz peynir koydum,yedim ve yattım..
sigara içmeme rağmen suan iştahımda herhangi bir azalma söz konusu bile değil.
evet bunları yaparak sadece bir haftada 3kilo alabildim ve az once kahvaltı edip vitaminimi almama rağmen canım mutfağa gitmek istiyor.
kilo almak için hangi bebek mamasını kullandınız?
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
sigara içmeme rağmen suan iştahımda herhangi bir azalma söz konusu bile değil.n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?