1 haftada 2 kez Ella kullandım hamile kalabilir miyim ?

Yani ?sağ olun size de ne demem gerek bilemiyorum.
Yahu ne dememizi bekliyordun ? 'Oooo hayatta olmaz on tane ella daha yutman lazım ki korusun' ya da ' Tamam bu iş 5.yi aldıysan bitti hamile kalamazsın artık ' mı ? Sana olanı söyleyip akıl veriyoruz işte. Hormonlarını mahvedene kadar doğum kontrol kullan diyorum daha ne diyeyim ? Müneccim değilim hamile kalırsın kalmazsın bilemem ben bildiğim yeri açıklıyorum sana sen de bu bilgiyle ne yaparsan yap.

Merhabalar, biliyorum kızacaksınız yine mi aynı şeyler ya diyip belki cevaplamayacaksınız ama merak ediyorum gerçekten erkek arkadaşımla korunmasız birer gün arayla ilişkiye girdim (hatta tek seferlik tuhaf bir kanama yaşadım belki yumurtalık kistindedir )birinde içime boşaldı diğerinde boşalmadı ikisinde de ella aldım. Reglim normalde 1 hafta atar haftaya falan olmam lazım ama son zamanlarda elle kullanıp hamile kalanların yazılarını okudum ve içime bir şüphe düşmedi değil yardımcı olabilir misiniz durum hakkında ? Teşekkürler
Ella ile hamile kalan yakınım var ilacı süresi gecmeden içtiği halde.
Doktoru %1 ihtimalle kalmışsın demişti kesinliği yok şu zımbırtıyı kafanıza göre içmeyin.

Yahu ne dememizi bekliyordun ? 'Oooo hayatta olmaz on tane ella daha yutman lazım ki korusun' ya da ' Tamam bu iş 5.yi aldıysan bitti hamile kalamazsın artık ' mı ? Sana olanı söyleyip akıl veriyoruz işte. Hormonlarını mahvedene kadar doğum kontrol kullan diyorum daha ne diyeyim ? Müneccim değilim hamile kalırsın kalmazsın bilemem ben bildiğim yeri açıklıyorum sana sen de bu bilgiyle ne yaparsan yap.
Sorunum sizin açıkladığınız bilgi yorum değil ki hakaret ede ede olan üslubuz ben sadece soruyorum kesin doktor teşhisi istemiyorum yani akıl veriyorsunuz da bilemiyorum belki kadın kadını düşündüğü için böyle sinirlisi agresif konuşuyorsunuz ya da başka bir şey. Teşekkürler yine de.

Sorunum sizin açıkladığınız bilgi yorum değil ki hakaret ede ede olan üslubuz ben sadece soruyorum kesin doktor teşhisi istemiyorum yani akıl veriyorsunuz da bilemiyorum belki kadın kadını düşündüğü için böyle sinirlisi agresif konuşuyorsunuz ya da başka bir şey. Teşekkürler yine de.
Partnerim tıpçı ancak hem içime boşaldı hem de bu yıl 5 kere ella aldım dediğin yerde çıldırdım ben. Direkt düşündüğüm şey seni apaçık kullandığı senin de gözünü kapattığın oldu. Tıpçı ise nasıl bilmiyor ellayı ve sana patır patır içiriyor ardından korunmasız sevişiyor anlamıyorum. Lise mezunu insanlar biliyor korunmasız seksten çocuk olacağını partnerin bilmiyormuş gibi takılıyor hala. Çok sinir bozucu anladın mı burdan bak olaya. Senin de bu kadar bilgisiz olman ayrı sinirlendiriyor gerçi de neyse.

Partnerim tıpçı ancak hem içime boşaldı hem de bu yıl 5 kere ella aldım dediğin yerde çıldırdım ben. Direkt düşündüğüm şey seni apaçık kullandığı senin de gözünü kapattığın oldu. Tıpçı ise nasıl bilmiyor ellayı ve sana patır patır içiriyor ardından korunmasız sevişiyor anlamıyorum. Lise mezunu insanlar biliyor korunmasız seksten çocuk olacağını partnerin bilmiyormuş gibi takılıyor hala. Çok sinir bozucu anladın mı burdan bak olaya. Senin de bu kadar bilgisiz olman ayrı sinirlendiriyor gerçi de neyse.
Sizi şimdi anlıyorum ama üslubunuzdan dolayı anlamamıştım öyle gözüktüğünün farkındayım ama değil nasıl tıpçı olduğu kısma gelirseniz ben de bunu sorguluyorum. Bilgisizliğim kısmında da haklısınız insanın kendisine yaptığını kimse yapmıyor. İnşallah korktuğun gibi bir durum yoktur da bu da son olur.

Bilgisizliğime laf ediyorsanız haklısınız ancak dediğiniz şeyin yardım istediğim yerle alakasını çözemedim sanırım eleştirmek istiyorsunuz durumu başka bir anlam çıkartamadım
Buradan yardım olarak kimse seni muayene edemez.

Maalesef kendine gelebilmen için sert bir şekilde eleştiriye ihtiyacın var. Yaşın daha 21, düzenli bir seks hayatın var belli bu da son olmayacak biliyoruz.
Kimse için bu yaşta vücudunu yıpratmaya değmez.
Umarım ilerde pişman olmazsın yaşadığın şeyler için.

Arkadaşlar. Kadının bu kadar üstüne gitmeyin. Herkes hata yapabilir.
Arkadaşım, Ella yumurtlamayı önlüyor ve sanırım 72 saate kadar da etkisi var.
Tarih olarak tam yumurtlama zamanında birlikte olmuşsunuz biraz riskli ama kendini kasma bence bu kadar.
Çok kısa aralıklarla 2 kez içtiğin için birkaç ay düzensizlik olacaktır normal. Sen yine de içini ferah tut. Ve erkek milletine güvenme. Bir şey olmaz der sonra sonuçlarıyla sen uğraşırsın. Adet tarihin gelince gidip beta hcg baktırır rahatlarsın. Umarım sonuç istediğin gibi olsun 🌸
Size bir şey sorabilir miyim ? Beraberliğimib üstünden 22 gün geçmiş sağlık ocağından kan testi yaptırsam kesin sonuç alır mıyım ? Ya da hamilelik testinden ?

Buradan yardım olarak kimse seni muayene edemez.

Maalesef kendine gelebilmen için sert bir şekilde eleştiriye ihtiyacın var. Yaşın daha 21, düzenli bir seks hayatın var belli bu da son olmayacak biliyoruz.
Kimse için bu yaşta vücudunu yıpratmaya değmez.
Umarım ilerde pişman olmazsın yaşadığın şeyler için.
Ben muayene beklemiyorum ki zaten görüş soruyorum sert eleştiriniz elbette olabilir ama yani yazdığınıza da ne denir bilmiyorum. Ama teşekkür ederim endişeniz için en azından iyi niyetli olduğunuzu bilmek güzel benşm için.

X