Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 haftada 2 kez Ella kullandım hamile kalabilir miyim ?
- Konu Sahibi emine5555
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ella ertesi gün hapı korunmasız ilişki
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu yaşta evet lütfen daha fazla sert eleştiride bulunmayın hatamı kabul ettiğim için diyorumBebeğe yazık bence.
Yıl içinde tahminen 5 kere kullandım ne yazık ki ilacıO ne demek? Teşekkürler
Ablam naptın yav, niye korunmuyosunuz şeker değil ki buYıl içinde tahminen 5 kere kullandım ne yazık ki ilacı
Size demedim,inşallah hamile kalırsınız diyen hanımefendiye söyledim.Bu yaşta evet lütfen daha fazla sert eleştiride bulunmayın hatamı kabul ettiğim için diyorum
Umarım hamile değilsinizdir ve ileride evlenip,gerçekten istediğiniz zaman anne olursunuz ama lütfen daha dikkatli olun.
Bizler evli olduğumuz halde kaç tane korunma yöntemi kullanıyoruz.
Evet biliyorum zaten agresif olarak söylemedim yanlış anlamayın bilsem yapacağım şey değil teşekkür ederim tavsiyeniz içinSize demedim,inşallah hamile kalırsınız diyen hanımefendiye söyledim.
Umarım hamile değilsinizdir ve ileride evlenip,gerçekten istediğiniz zaman anne olursunuz ama lütfen daha dikkatli olun.
Bizler evli olduğumuz halde kaç tane korunma yöntemi kullanıyoruz.
ya abla bilsem yapmam cidden düzgün bir yol bulur yapardım benim cahilliğimdi gerçektenAblam naptın yav, niye korunmuyosunuz şeker değil ki bu
E tamam 1i cahillik ikisi cahillik de 5?
ya abla bilsem yapmam cidden düzgün bir yol bulur yapardım benim cahilliğimdi gerçekten
Ben bunu normal bir şey sanıyordum ve partnerime güvendiğim için(tıpçı) araştırmadım bu seferinde araştırdığımda anladımE tamam 1i cahillik ikisi cahillik de 5?
Sizce bir etkisi olur mu bu durumaE tamam 1i cahillik ikisi cahillik de 5?
OlmazSizce bir etkisi olur mu bu duruma
Biliyorum gerçekten haklısınız inşallah hamile değilimdir ilacın etkisini de atlatırımHamile kalmazsinizda hormonunuzun anasini ağlatmış olabilirsiniz.
Adet düzeniniz bozulabilir. Belki gdcimelet ara kanamalar vs vs gerçekten yazık etmişsiniz bir haftada iki tane içilir mi?
Yahu adam isterse kadın doğum profesörü olsun. Sevgilin bile değil partnerin altı üstü şu yaşa gelmiş bir kız nasıl bu kadar cahil ve akılsızca düşünebilir ya.Ben bunu normal bir şey sanıyordum ve partnerime güvendiğim için(tıpçı) araştırmadım bu seferinde araştırdığımda anladım
Adam umursar mı senin hormonların ölmüş mü bitmiş mi ? Ardında para isteyecek bir kadınla bir bebe bırakmama derdine düşmüş. Çatır çatır da içine boşalıyor gram umrunda olmadan. Tüpleri bağlananlar bile hamile kalıyor sen neyine güveniyorsun ? Doğurup alırsın kucağına o zaman aklın başına gelir ya da hiç çocuk sahibi olamaz hale gelince. Birinden birini seç artık. Zeka küpü seni bir de 5 kere kullanmış BEŞ. Yuh.
Hanımefendi bir sakin olun isterseniz partnerim dediğim kişi sevgilim açıklamada bahsettim zaten kullanılma gibi durum yok artık düşündüğünüz için mi bu siniriniz yoksa aşağılıyor musunuz bilemiyorum ama ben gereken bilgiyi size vereyim. Zeka küpü falan görüşünüzü böyle belirtmezseniz sevinirim. Sorulan soruya bilginiz varsa dinliyorum.Yahu adam isterse kadın doğum profesörü olsun. Sevgilin bile değil partnerin altı üstü şu yaşa gelmiş bir kız nasıl bu kadar cahil ve akılsızca düşünebilir ya.
Adam umursar mı senin hormonların ölmüş mü bitmiş mi ? Ardında para isteyecek bir kadınla bir bebe bırakmama derdine düşmüş. Çatır çatır da içine boşalıyor gram umrunda olmadan. Tüpleri bağlananlar bile hamile kalıyor sen neyine güveniyorsun ? Doğurup alırsın kucağına o zaman aklın başına gelir ya da hiç çocuk sahibi olamaz hale gelince. Birinden birini seç artık. Zeka küpü seni bir de 5 kere kullanmış BEŞ. Yuh.
Yorumlarınız isabetli olsun lütfen akılsız makılsız ayıp oluyorYahu adam isterse kadın doğum profesörü olsun. Sevgilin bile değil partnerin altı üstü şu yaşa gelmiş bir kız nasıl bu kadar cahil ve akılsızca düşünebilir ya.
Arkadaşlar. Kadının bu kadar üstüne gitmeyin. Herkes hata yapabilir.
Arkadaşım, Ella yumurtlamayı önlüyor ve sanırım 72 saate kadar da etkisi var.
Tarih olarak tam yumurtlama zamanında birlikte olmuşsunuz biraz riskli ama kendini kasma bence bu kadar.
Çok kısa aralıklarla 2 kez içtiğin için birkaç ay düzensizlik olacaktır normal. Sen yine de içini ferah tut. Ve erkek milletine güvenme. Bir şey olmaz der sonra sonuçlarıyla sen uğraşırsın. Adet tarihin gelince gidip beta hcg baktırır rahatlarsın. Umarım sonuç istediğin gibi olsun
Tarih olarak tam yumurtlama zamanında birlikte olmuşsunuz biraz riskli ama kendini kasma bence bu kadar.
Çok kısa aralıklarla 2 kez içtiğin için birkaç ay düzensizlik olacaktır normal. Sen yine de içini ferah tut. Ve erkek milletine güvenme. Bir şey olmaz der sonra sonuçlarıyla sen uğraşırsın. Adet tarihin gelince gidip beta hcg baktırır rahatlarsın. Umarım sonuç istediğin gibi olsun
Yeterince endişeliyim ve beddua tarzı yorumlarınız beni daha da üzüyorYahu adam isterse kadın doğum profesörü olsun. Sevgilin bile değil partnerin altı üstü şu yaşa gelmiş bir kız nasıl bu kadar cahil ve akılsızca düşünebilir ya.
Ya çok teşekkür ediyorum ağzınıza sağlık gerçekten teşekkürler iyi dilekleriniz için deArkadaşlar. Kadının bu kadar üstüne gitmeyin. Herkes hata yapabilir.
Yeterince açıkladığımı düşünüyorum Tüpleri bağlandığı halde hamile kalanlar var, ben prezervatif kullandığım halde tam emin olmamakla birlikte sanırım kimyasal geçirmişim. Sence içine boşaldığı ve ella aldığın bir durumda ne kadar için rahat edebilir ki ? Bir yıl içinde 5 kere kullanmak benim açımdan berbat bir durum. Git ya prezervatif stokla ya da adam akıllı bir yasmin al sonra da bir ay boyunca gönlünce seviş. Bu iş bu kadar.Hanımefendi bir sakin olun isterseniz partnerim dediğim kişi sevgilim açıklamada bahsettim zaten kullanılma gibi durum yok artık düşündüğünüz için mi bu siniriniz yoksa aşağılıyor musunuz bilemiyorum ama ben gereken bilgiyi size vereyim. Zeka küpü falan görüşünüzü böyle belirtmezseniz sevinirim. Sorulan soruya bilginiz varsa dinliyorum.
Yani ?sağ olun size de ne demem gerek bilemiyorum.Yeterince açıkladığımı düşünüyorum Tüpleri bağlandığı halde hamile kalanlar var, ben prezervatif kullandığım halde tam emin olmamakla birlikte sanırım kimyasal geçirmişim. Sence içine boşaldığı ve ella aldığın bir durumda ne kadar için rahat edebilir ki ? Bir yıl içinde 5 kere kullanmak benim açımdan berbat bir durum. Git ya prezervatif stokla ya da adam akıllı bir yasmin al sonra da bir ay boyunca gönlünce seviş. Bu iş bu kadar.