Açıldılar görmedin mi:)Onaydaki konular neden açılmadı hala çok merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıldılar görmedin mi:)Onaydaki konular neden açılmadı hala çok merak ediyorum![]()
Doğalgazda 551 gelmişBiizm daha gelmedi:)Ama doğalgaz az gelmiş ona şaşırdım![]()
Bildirim gelmedi ki,ya da araya kaynadı demek kiAçıldılar görmedin mi:)
Bizim merkezi sistem o daha gelmedi ama ocak ve banyo için olan geçen aylara göre az gelmiş şaşırdım:)Doğalgazda 551 gelmişKombinin suyu bitmiş,farkedememişim onun etkisi oldu galiba
![]()
Sen ne zaman yapacaksınBaktım geldim,güzel olmuş mamalar![]()
Bilmemko,labnem yok ki benimSen ne zaman yapacaksın![]()
Pazartesi alabilirsinBilmemko,labnem yok ki benim![]()
Benimkide guzel oldu ama tas firinin pismesiyle ev firininin pismesi farklidir ya o pideyle ayni olmadi tabiki yoksa guzel tertemiz kendimiz yaptigimiz :)Ben bugün yaptım, fırın pidesinden daha güzel oldu, eşimde oğlum da çok beğendi. Övünmeyi sevmem ama güzel yapmıştım![]()
Hele bi pazartesi gelsin de düşünürüzPazartesi alabilirsin![]()
Ben geçen yıl yapıyordum güzel oluyordu:)Tabi dediğin gibi ama poğaça gibi falan değildi tam ekmek işte:)Benimkide guzel oldu ama tas firinin pismesiyle ev firininin pismesi farklidir ya o pideyle ayni olmadi tabiki yoksa guzel tertemiz kendimiz yaptigimiz :)
Tamam düşünmek yapmanın yarısıdırHele bi pazartesi gelsin de düşünürüz![]()
Söz konusu benim NevoşTamam düşünmek yapmanın yarısıdır![]()
![]()
Bu sefer bahanen olmasın lütfenSöz konusu benim Nevoş
Belki bahanem çıkar![]()
Ben yapamazsam başkası yaparBu sefer bahanen olmasın lütfen![]()
Olmaz senin kadar kimse güzel yapamazBen yapamazsam başkası yapar![]()
Bas gaza aşkım bas gazaaaOlmaz senin kadar kimse güzel yapamaz![]()
Bende pogaca gibi olmayan tarif aradim odu cok sukur ne yapayim ben sekerli ekmek acma gibi tarif veriyolarBen geçen yıl yapıyordum güzel oluyordu:)Tabi dediğin gibi ama poğaça gibi falan değildi tam ekmek işte:)
Sen tecrübelisin hepsi genç nasıl yapsınlarBas gaza aşkım bas gazaaa![]()