- 14 Ekim 2015
- 3.791
- 14.563
seninkiler büyük öğlene kadar yatıyordur benimki sanki işe gidecek yedi buçukta ayaktaBen yatmıyorum canım 5 te ancak uyuyorum:)
Sana iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninkiler büyük öğlene kadar yatıyordur benimki sanki işe gidecek yedi buçukta ayaktaBen yatmıyorum canım 5 te ancak uyuyorum:)
Sana iyi geceler
Tutmuyor canım21 aylık :)
enişteye sahur hazırlamıyor müsün?
Tarifi alalım:)Ben bugün yaptım, fırın pidesinden daha güzel oldu, eşimde oğlum da çok beğendi. Övünmeyi sevmem ama güzel yapmıştım
Neyimden buldun profilden miAma çıtırlığından bulmadım
Tembele gece gayret gelir demişlerHızını alamadiysan bize gel
Aynen canım ondan yat dedim bebekle zor:)seninkiler büyük öğlene kadar yatıyordur benimki sanki işe gidecek yedi buçukta ayakta
Ne zaman gece ev supursem aklimdan gecen cümleTembele gece gayret gelir demişler
EvetNeyimden buldun profilden mi
Bende gece seviyorumTembel miyim acabaDaha çok seviyorum:)Tembele gece gayret gelir demişler
Nasil zekiyim genekapatayim opsss yazsin da gör
Lütfen kapatma oylamada zorlanıyorumNasil zekiyim genekapatayim opsss yazsin da gör
Tarifi alalım:)
Ben ilk sahurda bazlama yaptım bitiremedik:)
Bitseydi yarın yapardım artık sonraki güne:)
Ekşi maya ile yapsam nasıl olur sence:)
Olur neden olmasın ,daha güzel olur hatta.Ekşi maya ile yapsam nasıl olur sence:)
Pazartesi yapayım yarın eşim yok kimse yemez evdeki yeter:)Olur neden olmasın ,daha güzel olur hatta.
Koronadan biri sormuştu tarif yeni aklıma geldi,az bakayım kim sormuştu ,etiketleyim de baksınPazartesi yapayım yarın eşim yok kimse yemez evdeki yeter:)
Teşekkür ederim
Pide tarifiniz var mı?
Kızlar kusura bakmayın ,yeni aklıma geldi,buraya etiketledim sizi,bugünkü yaptığım pide güzel olmuştuDisaridakilere benzedi mi? Ben gecenlerde yaptim daha cok pogacayi andirdi
Biizm daha gelmedi:)Ama doğalgaz az gelmiş ona şaşırdımFatura çok gelir diyorum bir de.Her gün taze taze yapıyorum ekmek,pide,börek ,fazla gelmesin de ne yapsın.230 TL geldi geçen ay,bu ay daha çok gelir