- 14 Ekim 2015
- 3.788
- 14.543
- 208
seninkiler büyük öğlene kadar yatıyordur benimki sanki işe gidecek yedi buçukta ayaktaBen yatmıyorum canım 5 te ancak uyuyorum:)
Sana iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninkiler büyük öğlene kadar yatıyordur benimki sanki işe gidecek yedi buçukta ayaktaBen yatmıyorum canım 5 te ancak uyuyorum:)
Sana iyi geceler![]()
Tutmuyor canım21 aylık :)
enişteye sahur hazırlamıyor müsün?![]()
Tarifi alalım:)Ben bugün yaptım, fırın pidesinden daha güzel oldu, eşimde oğlum da çok beğendi. Övünmeyi sevmem ama güzel yapmıştım![]()
Tembele gece gayret gelir demişlerHızını alamadiysan bize gel![]()
Aynen canım ondan yat dedim bebekle zor:)seninkiler büyük öğlene kadar yatıyordur benimki sanki işe gidecek yedi buçukta ayakta![]()
Ne zaman gece ev supursem aklimdan gecen cümleTembele gece gayret gelir demişler![]()
EvetNeyimden buldun profilden mi![]()
Bende gece seviyorumTembele gece gayret gelir demişler![]()
Lütfen kapatma oylamada zorlanıyorumNasil zekiyim genekapatayim opsss yazsin da gör
![]()
Tarifi alalım:)
Ben ilk sahurda bazlama yaptım bitiremedik:)
Bitseydi yarın yapardım artık sonraki güne:)
Ekşi maya ile yapsam nasıl olur sence:)
Olur neden olmasın ,daha güzel olur hatta.Ekşi maya ile yapsam nasıl olur sence:)
Pazartesi yapayım yarın eşim yok kimse yemez evdeki yeter:)Olur neden olmasın ,daha güzel olur hatta.
Koronadan biri sormuştu tarif yeni aklıma geldi,az bakayım kim sormuştu ,etiketleyim de baksınPazartesi yapayım yarın eşim yok kimse yemez evdeki yeter:)
Teşekkür ederim![]()
Pide tarifiniz var mı?
Kızlar kusura bakmayın ,yeni aklıma geldi,buraya etiketledim sizi,bugünkü yaptığım pide güzel olmuştuDisaridakilere benzedi mi? Ben gecenlerde yaptim daha cok pogacayi andirdi![]()
Biizm daha gelmedi:)Ama doğalgaz az gelmiş ona şaşırdımFatura çok gelir diyorum bir de.Her gün taze taze yapıyorum ekmek,pide,börek ,fazla gelmesin de ne yapsın.230 TL geldi geçen ay,bu ay daha çok gelir![]()