Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste Fairy sofralarını da bu bölüme alsanız keşke,sonuçta yemekler sofralar yarışıyor.Yolu bulamıyorum,kayboluyorum her seferde :skandal: Sonradan taşırdınız gerekiyorsa.Benim gibi başkaları da bulamıyordur.

Canfeb diğer konuda Kıbrıs tatlısı demişsin ama onun üstü,görünüşü başka olmuyor muydu?:KK64:
Ben yanlışlıkla kakolu krem şanti almışım market yaptigimizda hemde 4kutu 🤷🏼‍♀️ normalde sade krema yapıp sade kremsantiyle cirpiyorum üstüne h.cevizi yapıyorum . çilek te bulamayinca süslemeye böyle yapayım dedim keki orijinal ama 😂
Sen beni neden deşifre ediyorsun:skandal:

Kalk tatlını yap bekletme bizi:KK8:tam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim :lülülü:kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur:KK70:
Bende öyle saatler sonrası istediğim ikinci veya 3. Tatlıyı aldım hiç zorlanmadım :KK70:

Ben yanlışlıkla kakolu krem şanti almışım market yaptigimizda hemde 4kutu 🤷🏼‍♀️ normalde sade krema yapıp sade kremsantiyle cirpiyorum üstüne h.cevizi yapıyorum . çilek te bulamayinca süslemeye böyle yapayım dedim keki orijinal ama 😂
Sen beni neden deşifre ediyorsun:skandal:
Burada bizbizeyiz, sanki orada mı deşifre ettim :KK67:
Benim gibi başkalarının da dikkatini şeyetmiştir dedim :KK45:
İçli köfte çok şugar duruyordu, yok muydu içine israf olmasın diye un, soğan neyim, onu öne sürseydin:KK53:
Benim soframı tanıdınız mı:ıslık:

İçli köfte çok şugar duruyordu, yok muydu içine israf olmasın diye un, soğan neyim, onu öne sürseydin:KK53:
Yok canım corbayla fasulye bir gün önceden kalmaydi zaten yanina çeşit olsun diye dondurucudan çıkardım köfteyi ,yeni yapmış olsam artan hamurdan fellah köftesi yapar koyardım :KK53:

Benim soframı tanıdınız mı ben seni bulamadım:KK70:

X