- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Gitmeseydin kapatiyorduk farkianaaammm 8 e düşmüş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmeseydin kapatiyorduk farkianaaammm 8 e düşmüş
Beni geçemez kiii geçemez kiiiİlla çelme mi takayım düş diye
Ben de Onu ,Blueyi rahat buldum ,çok basitti,gerisine dikkat etmedim PC den bakacağım birazdannolmuş ben de seni buldum
evet yazmış gerçekten
Mümkün olsa seve seve
Sebebi var canımNevreste Fairy sofralarını da bu bölüme alsanız keşke,sonuçta yemekler sofralar yarışıyor.Yolu bulamıyorum,kayboluyorum her seferde Sonradan taşırdınız gerekiyorsa.Benim gibi başkaları da bulamıyordur.
Önce banaMümkün olsa seve seve
Özellikle hamile ve emzirenlere
Senin mutfağına koyacağım birazdan ıspanaklı pidemden.Kimseye vermeden yeÖnce bana
Tamam hepsi benimSenin mutfağına koyacağım birazdan ıspanaklı pidemden.Kimseye vermeden ye
Gecmiycem beni gaza getiremezsinBeni geçemez kiii geçemez kiii
Ben de Onu ,Blueyi rahat buldum ,çok basitti,gerisine dikkat etmedim PC den bakacağım birazdan
Canfeb diğer konuda Kıbrıs tatlısı demişsin ama onun üstü,görünüşü başka olmuyor muydu?Gecmiycem beni gaza getiremezsin
Ben yanlışlıkla kakolu krem şanti almışım market yaptigimizda hemde 4kutu normalde sade krema yapıp sade kremsantiyle cirpiyorum üstüne h.cevizi yapıyorum . çilek te bulamayinca süslemeye böyle yapayım dedim keki orijinal amaCanfeb diğer konuda Kıbrıs tatlısı demişsin ama onun üstü,görünüşü başka olmuyor muydu?
Bende öyle saatler sonrası istediğim ikinci veya 3. Tatlıyı aldım hiç zorlanmadımKalk tatlını yap bekletme bizitam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur
Burada bizbizeyiz, sanki orada mı deşifre ettimBen yanlışlıkla kakolu krem şanti almışım market yaptigimizda hemde 4kutu normalde sade krema yapıp sade kremsantiyle cirpiyorum üstüne h.cevizi yapıyorum . çilek te bulamayinca süslemeye böyle yapayım dedim keki orijinal ama
Sen beni neden deşifre ediyorsun
Yok canım corbayla fasulye bir gün önceden kalmaydi zaten yanina çeşit olsun diye dondurucudan çıkardım köfteyi ,yeni yapmış olsam artan hamurdan fellah köftesi yapar koyardımBurada bizbizeyiz, sanki orada mı deşifre ettim
Benim gibi başkalarının da dikkatini şeyetmiştir dedim
İçli köfte çok şugar duruyordu, yok muydu içine israf olmasın diye un, soğan neyim, onu öne sürseydin
Benim soframı tanıdınız mı
Katılım mi az acabaBende öyle saatler sonrası istediğim ikinci veya 3. Tatlıyı aldım hiç zorlanmadım
Katılım azsa ben de geleyim miKatılım mi az acaba
Benim soframı tanıdınız mı ben seni bulamadımBurada bizbizeyiz, sanki orada mı deşifre ettim
Benim gibi başkalarının da dikkatini şeyetmiştir dedim
İçli köfte çok şugar duruyordu, yok muydu içine israf olmasın diye un, soğan neyim, onu öne sürseydin
Benim soframı tanıdınız mı
Aksine yine 17 tarif verdim galiba:)Katılım mi az acaba
Evet 3 -4 kişi tarif aldı sende katıl lütfenKatılım azsa ben de geleyim mi
Geeeel fasulyesin zaten pinardaKatılım azsa ben de geleyim mi