- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Öylesine almıştım aslında
Ben pişi yapan da olur diye bekledim
Pide yaptım ıspanaklı o gazla,ıspanağın gücü adına
Durmak yok yola devam![]()
günaydııınnnnnİlla çelme mi takayım düş diye![]()

heyecan var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylesine almıştım aslında
Ben pişi yapan da olur diye bekledim
Pide yaptım ıspanaklı o gazla,ıspanağın gücü adına
Durmak yok yola devam![]()
günaydııınnnnnİlla çelme mi takayım düş diye![]()
Aradaki fark açıldığından beri yokgünaydııınnnnn
heyecan var mı![]()
günaydııınnnnn
heyecan var mı![]()
nolmuş ben de seni buldumFairy de seni buldumbir sofrada da isim yazıyor bana mı öyle geldi
![]()
keşke ekmeği kendin yapaydınAradaki fark açıldığından beri yok![]()
Benim çok belli olmuş zatennolmuş ben de seni buldum
evet yazmış gerçekten![]()
Bu kadar oy alacağını düşünmemiştim hiç katılmak için yaptiydim nevoş zorla yaristirmasa deynebi birinciydimkeşke ekmeği kendin yapaydın![]()
değişik bi lezzet olduğu için bence de şüpheliydi :)Bu kadar oy alacağını düşünmemiştim hiç katılmak için yaptiydim nevoş zorla yaristirmasa deynebi birinciydim![]()
Sonradan katılıp birinci olmayı başaran yüce insandeğişik bi lezzet olduğu için bence de şüpheliydi :)
ama sunum efsane,ekrana yapıştırıyor insanı:)
aahh o deynep son dakika kraliçesi,az yakmadı benim de başımı![]()
bide ben oynamayı bilmem deyip,ortaya çıkınca mezdeke döktüren yeni gelin gibiSonradan katılıp birinci olmayı başaran yüce insan![]()
Kalk tatlını yap bekletme biziaaaa saat daha 10 muş ya
12 gördüm ben yatakta
keşke kalkmasaydım![]()
kulağıma söyleseneKalk tatlını yap bekletme bizitam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim
kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur
![]()
Olmaz 1. Olursun beni topla tüfekle kovarlar burdan :) yarışma bitsin söylerimkulağıma söylesene![]()
tatlımı yapmak istiyorum,benim kız olmaz diyoKalk tatlını yap bekletme bizitam senlik çok güzel bir tatli biliyorum, birinci olsam söylerdim
kesin alınmamıştır , yarım saat sonra ben istediğim tatlıyı aldiysam o hala duruyordur
![]()
tamam,unutma ama :)Olmaz 1. Olursun beni topla tüfekle kovarlar burdan :) yarışma bitsin söylerim![]()
valla bilmem :)Birde onu yapiyomussun![]()
Bende hafta sonunu bekleyemiycem:) meyve bulursam meyveli bulamazsam çikolatalı yapicamtatlımı yapmak istiyorum,benim kız olmaz diyo
69 u göremedik daha,çok kızıyo tatlı yapınca :)
ama yiyoda
malzeme alayım bugün,ikna ederim inşallah![]()