Benim aklıma başka tatlı gelmiyorYap tabii, bana gelince yap diyorsun, kendine gelince yapsam mı acaba, katılsam mı acaba?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aklıma başka tatlı gelmiyorYap tabii, bana gelince yap diyorsun, kendine gelince yapsam mı acaba, katılsam mı acaba?![]()
Hazır açılmış konu var baklava, ortasına labne montaj edilsin tamamKatılsın katılsın el açması baklava yapar belki![]()
Tabii kiCidden tanıdın mıKalabalık olunca:)
Çok detaya girmeyelim evet büyük canım:)Tabii ki
Balkonda çekmişsin herhalde, balkonu büyükmüş dedim![]()
Ben dedim sadece deynepnaz tanırTabii ki
Balkonda çekmişsin herhalde, balkonu büyükmüş dedim![]()
Kopya vereyim miBenim aklıma başka tatlı gelmiyor![]()
O olur tabi hatta 2. Konuya yaz faydalanılsın:)Kopya vereyim mi
Belki katılmak isteyene önerirsin katılmak isteyen![]()
Gerçek açık açık yazayım mıO olur tabi hatta 2. Konuya yaz faydalanılsın:)
Tasarruf bilgisi vermeyecek misin:)Yani neler yapılabilir:)Gerçek açık açık yazayım mı![]()
Hee fairye diyorsun, PC ye geçince yazarım. Ben tatlıdan bahsetmiştim yazayım mı diyeTasarruf bilgisi vermeyecek misin:)Yani neler yapılabilir:)
Öyleyse yaz faydalansınlar:)
Fairye yaz tatlı hakkında fikirlerin varsa orayada yaz:)Hee fairye diyorsun, PC ye geçince yazarım. Ben tatlıdan bahsetmiştim yazayım mı diye
BenimKol boregi kimininpatlatiyor a bombayi
Oy anam bu kara gözlüklü oğlanda kimmm
yok değilmiş bakssana :))Katılım mi az acaba![]()
13 fark buldumİki mesaj arasında 10 farkı bulun![]()
Birşey anlamadım ne demek istediğiniOy anam bu kara gözlüklü oğlanda kimmmPatlat canim patlat isinde ol sen
![]()
Kara gözlüklü oğlan smile yi diyor gerisini bende anlamadımBirşey anlamadım ne demek istediğini![]()
Onun iftar sofrasındaki yazıyı anlaşılmasın diye değiştirdim ama çok zorlandımBirşey anlamadım ne demek istediğini![]()
Kara gözlüklü oğlan smile yi diyor gerisini bende anlamadım![]()
İyi bari ,sorun bende değilmişOnun iftar sofrasındaki yazıyı anlaşılmasın diye değiştirdim ama çok zorlandım![]()