- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.328
Aynen bunu bekliyordum valla çok güzel uyumuş nevo merdiven silen abla uyandırdıBak şu konuşana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bunu bekliyordum valla çok güzel uyumuş nevo merdiven silen abla uyandırdıBak şu konuşana
Maşaallah kızımıza Lupponur hareketlendiValla ne dersen de hiç bişey gözümde yok şu an. İlk tekmelerini hissettim bebeğimin yarım saattir ağlıyorum
Bende geç kalktım:)Hatta deprem olmuş herkes wpden yazmış ben hissetmedimAynen bunu bekliyordum valla çok güzel uyumuş nevo merdiven silen abla uyandırdı
Ya abla güldürdün beniMaşaallah kızımıza Lupponur hareketlendi
Oy senin göz yaşlarına öpeyim benValla ne dersen de hiç bişey gözümde yok şu an. İlk tekmelerini hissettim bebeğimin yarım saattir ağlıyorum
Onun için yazdım zatenYa abla güldürdün beni
Ben sabah doğru uyudum Ahmet yakut sayfasını okudum en fazla 4.7 ye kadar bekliyorum yazmış adam ne zaman yazsa oluyor bende baktım Manisa için bişey yazmamış uyudumBende geç kalktım:)Hatta deprem olmuş herkes wpden yazmış ben hissetmedim
4.3 olmuş :)Muğla'da 4.5 olmuş yani az çok sizde hissetmişsinizdir:)Ben sabah doğru uyudum Ahmet yakut sayfasını okudum en fazla 4.7 ye kadar bekliyorum yazmış adam ne zaman yazsa oluyor bende baktım Manisa için bişey yazmamış uyudum
Geçmiş olsun abla depremlere baktım tekrardan sabah ülke kaynamaya başladı tekrardan
MuhteşemOy senin göz yaşlarına öpeyim ben
Çok güzel dimi
Onun için yazdım zaten
Çok geçmiş olsun abla, sizin fay kırıldığı için şiddeti az depremler normal, Allah beterinden saklasın4.3olmuş canım:)Muğl'da 4.5 olmuş yani az çok sizde hissetmişsinizdir:)
Geçmiş olsun ne diyelim alıştık.Benim kızlar dün 3 e kadar meteorun düşmesini beklediDedim ne yapalım öleceksek öleceğiz:)
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim 6.8 den sonra bize bunlar az geliyor.Ama onun korkusu ve yaşattığı duygu hala geçmiyorÇok geçmiş olsun abla, sizin fay kırıldığı için şiddeti az depremler normal, Allah beterinden saklasın
Burada bekleniyor hem de büyük çapta, Allah'a emanetiz artık. Rabbim iman selameti versin
Aslında bir bakıma iyi bu korkunun taze kalması ablacım, Rabbim gaflete düşmene fırsat vermiyor hatırlatıyor sürekliHakkımızda hayırlısı olsun canım benim 6.8 den sonra bize bunlar az geliyor.Ama onun korkusu ve yaşattığı duygu hala geçmiyor
Benim sıkıntılar hiç bitmiyor canım ,Rabbime şükür unutmam mümkün değilAslında bir bakıma iyi bu korkunun taze kalması ablacım, Rabbim gaflete düşmene fırsat vermiyor hatırlatıyor sürekli
Ayy orası depremde cok zarar gordu ya keske hıc gıtmeseydın orayaBende ondan sonraki yerdeyim çıkışa doğru adını yazmayayım:)
Kanal olan:)
Yok canım hasar falan neresi dediğin yer:)Ayy orası depremde cok zarar gordu ya keske hıc gıtmeseydın oraya
Bostanbaşı :) bırkacyenı bınayı kapadışarYok canım hasar falan neresi dediğin yer:)
Canım onlar söylenti gerçek değil benim oturduğum bina için bile söylediler bir şey yok :)Ona bakarsan yeşilevler,çarşı hep yıkıldı dediler ama bir şey yok:)Herkes yerinde:)Bostanbaşı :) bırkacyenı bınayı kapadışar
Çok şükür ablacımBenim sıkıntılar hiç bitmiyor canım ,Rabbime şükür unutmam mümkün değil
Öyle canım sağolÇok şükür ablacım