- 24 Eylül 2018
- 99.197
- 296.264
- 698
Apla mı dedi o yinehe ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Apla mı dedi o yinehe ya. jenna apladan bi kivilcim aliriz artikin![]()
Ne kadar dedinizO kadar demedik![]()
Canım ufak ufak başlarız kızlarla anlaştık:)Birgün mutfağı hallederiz bir gün salona gireriz:)Cam,kapı,perde derken 3-4 gün sürmez:)kedi bile yan gelip yatıyo anacım sorma![]()
küçük kardeşim tamam aggu aggu mu deseydimApla mı dedi o yine![]()
Inşallah canıminşallah bunu da çabucak atlatırsın![]()
Zaten yeni taşındın, çok aşırı bir iş olmaz :)Maşallah, ne güzel, yardımcılar sana :))Canım ufak ufak başlarız kızlarla anlaştık:)Birgün mutfağı hallederiz bir gün salona gireriz:)Cam,kapı,perde derken 3-4 gün sürmez:)
Ama o bizden ya,bence bir şans daha verelim
çok ağlayasım geldi şuan beni yalnız bırakınCanım ufak ufak başlarız kızlarla anlaştık:)Birgün mutfağı hallederiz bir gün salona gireriz:)Cam,kapı,perde derken 3-4 gün sürmez:)
Ben yapsam mı diyordum ama sunumlar kendi iç sesime pöfff dedirtti yineBugün tarif yok mu![]()
Sinir kat sayım yükseliyor, ha gayretküçük kardeşim tamam aggu aggu mu deseydim![]()
![]()
Aynen canım sürekli yapıyorum zaten:)Halıların çoğunu toparladım:)Onları teker teker sileceğim çok kullanılmadı zaten:)Zaten yeni taşındın, çok aşırı bir iş olmaz :)Maşallah, ne güzel, yardımcılar sana :))
Korktun yani:)Ben yapsam mı diyordum ama sunumlar kendi iç sesime pöfff dedirtti yine![]()
Senin pamuk yardim etmez mi?çok ağlayasım geldi şuan beni yalnız bırakın![]()
Kocam bile yardım edecekçok ağlayasım geldi şuan beni yalnız bırakın![]()
Bak sanaKorktun yani:)
Yavaş yavaş olur canım, şimdiden kolay gelsin :)Aynen canım sürekli yapıyorum zaten:)Halıların çoğunu toparladım:)Onları teker teker sileceğim çok kullanılmadı zaten:)
Benimki bugün pizza yaptı hamuru benden gerisi ondanKocam bile yardım edecek![]()