Allah kabul etsin canımben nerdeyse hiç giremiyorum.hatimdi teravihti.zaten akşama kadar zombi gibiyim
bugün de bahçeyle uğraştım biraz,nane kurutuyorum.eşime dedim gel beraber ayıklayalım çok eğleniriz,yemedi![]()

Sen ayıkla işte eğlence çıkmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin canımben nerdeyse hiç giremiyorum.hatimdi teravihti.zaten akşama kadar zombi gibiyim
bugün de bahçeyle uğraştım biraz,nane kurutuyorum.eşime dedim gel beraber ayıklayalım çok eğleniriz,yemedi![]()
Beni niye cagirmiyosunuzBiz belki birlikte başka yere gittik![]()
Yakın olsak ben benim Sulumanla sana malzeme göndereceğim amaSülüman iftar saati geliyor yemek ye derken saat 9 marketler finiş:)
kız sus polis hanımı var,yazılı delil bırakmayalım :)Yerlerse 3000 ben vericem göz Dr na gitsinler![]()
Senden gizli takılıyoruzBeni niye cagirmiyosunuz![]()
Bende adam evde yokken derin temizlik yapıyorumramazanda benden çok hayır yok kanka,kendime yetişemiyorum![]()
Benimki hiç acımaz babasına bile yazarkız sus polis hanımı var,yazılı delil bırakmayalım :)
otur oturduğun yerde![]()
Ne güzel yapıyorsun biz 10 gün sonra başlayalım diyoruz:)Bende adam evde yokken derin temizlik yapıyorum![]()
Citirligin lanetiSenden gizli takılıyoruzYaşın tutmuyor bebeğim
![]()
jennam hayat normale döndü mü kuşumSen de sağol canım![]()
He siz ihtiyar meclisini topladıniz ben gelmem zaten onaSenden gizli takılıyoruzYaşın tutmuyor bebeğim
![]()
O kadar çıtır olmasaydıCitirligin laneti![]()
O kadar demedikHe siz ihtiyar meclisini topladıniz ben gelmem zaten ona![]()
Yara yerinde iltihap var hala ama onun dışında döndü canımjennam hayat normale döndü mü kuşum![]()
Biz mi dedik geç doğ diyeO kadar çıtır olmasaydı![]()
çok derine dalma boğulursunBende adam evde yokken derin temizlik yapıyorum![]()
Her hafta katilamam herhalde bakalım bu ay bizim market işi sıkıntı birilerinden istiycem sürekliHayırlısı artık:)
4 hafta pınar labne ona göre alın:)
Benim kankalar hep benden küçük amaBiz mi dedik geç doğ diye![]()
normalmiş mi pekiYara yerinde iltihap var hala ama onun dışında döndü canım![]()
![]()