- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
İnşaallah 1. olurİnşallah öyle olur ayy iç sesim dışa vurmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah 1. olurİnşallah öyle olur ayy iç sesim dışa vurmuş
OLacak inşaallahAbla bundan başka yarışmaya olmayacak demi ramazan pınar la geçecek
Her hafta pınar olacak demi aylık yok yani onu demek istedimOLacak inşaallah
Pınar hariç bir yarışmamız daha olabilir İkinci sponsorHer hafta pınar olacak demi aylık yok yani onu demek istedim
Oy toplayacağımCanfeb duyuyor musun
Yalnız korkuyorum kazen gerçek sanacak junior minik ( alimiyon ) etiket etmiş bir tursmadim değilOy toplayacağım
Ben bile tırstım toparladım sankiYalnız korkuyorum kazen gerçek sanacak junior minik ( alimiyon ) etiket etmiş bir tursmadim değil
Dayan yüreğim dayan
Dayan yarına inan
Gün gelir acılar ezberlenir
İyileşir zamanla yaran
Afiyet şifa olsunGeçen yıl şöyle lıkır lıkır şu içtikten bayağı bir sonra aklıma gelmişti ne güzel
Bende öyle ağlamaklıEfkarlıyım iyi geldi
Ben yıllardır hep öyle geçirdim ilk defa bu yıl davet edecektim,davete gidecektim:)Bayramda evimde olacaktım:)İlk defa bir Ramazanda kimseye gitmeden kimseyi davet etmeden geçecek, içim burkuldu düşününce
Gurbette olmuyor du bende en fazla anneme gidiyordumİlk defa bir Ramazanda kimseye gitmeden kimseyi davet etmeden geçecek, içim burkuldu düşününce
Sağlık olsun canım benim:)Kimseye bir şey olmasın bunlarda geçer:)Gurbette olmuyor du bende en fazla anneme gidiyordum
Senede bir bazen amcam iftarına denk gelirdim ne güzeldi
Bu yıl hep evde
15 gün sahur yalnız geçecek bir 15 gün de iftar yalnız geçecek benim
Yeminle WC de basacam yayagarayi ağlamak istiyorum ağlıyorum da ama böyle bağıra bağıra aglayasim var içim şişti bu araBen yıllardır hep öyle geçirdim ilk defa bu yıl davet edecektim,davete gidecektim:)Bayramda evimde olacaktım:)
Yanlış dua etmişim galiba:)
Beni anlayın az buçuk yıllardır ne yaşadım:)