1 hafta önce meme ameliyatı oldum

Evet benimde malesef sag taraf meme hiç hoş durmuyor
Çok geçmiş olsun bu amaliyati yapanlar olabildiğince büyük seçmeli protezi bari bu acılara deysin amaç büyütmek zaten bende bu amaliyati oldum 10gunum 450cc taktı dokturum inanın aşırı büyük durmuyor çokta doğal bir görüntüsü var valla çok memnun kaldım ödemli halı bile çok güzel duruyor tekrardan çok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur

mERHABA İKİ MEME ARASINDA BOYUT FARKI OLDU MU OLDUYSA NE ZAMAN DÜZELDİ

1 ayı geçti meme ameliyatı olalı.Öncesinde de iki meme arasında hafif fark vardı.Biri daha küçüktü ama doktor ikisine de aynı boyut takmayı uygun gördü.Gittiğim bir kaç doktorda aynı takacağını söylemişti.Sanırım çok ufak bir fark var diye.Ama şimdi sağ tam oturdu gibi.Biraz büyük olan memede protezler hala yukarıda bakınca da zaten sağ meme aşağıda ,sol yukarıda duruyor.Uyurkende sol taraf daha yukarı çıkıyor ve rahatsız ediyor.Hatta hafif koltuk altına taşma var.Sürekli masaj yapıp içeriye ittiriyorum.Umarım koltuk altına taşma olmaz.

Merhaba bende salı günü ameliyat oldum fakat sol göğüsümde agri hiç yok denecek kadar azken sağ göğsümün üstünde agri gerginlik ve hissizlik var sizde de böyle bir fark var mi
Merhaba geçmiş olsun epey zaman geçmiş sadece protez mi taktırdınız dikleştirme de var mı ?

Merhaba ben de 3 gün önce oldum 550 cc taktı ödemli olmasına rağmen hiç büyük durmuyor gerçekten. Bir şey soracağım dikleştirme yapıldı mı size ?

Merhaba. Bende önümüzdeki hafta çarşamba olacağım meme küçültme ameliyatı. Gecelik pijama takımı olarak nasıl birşey istiyorlar bir de biraz stresliyim heyecanlıyım korkum da var internetten çok yorumlara bakmamaya çalışıyorum memnun olan var olmayan var arada kalıyorum bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba. Bende önümüzdeki hafta çarşamba olacağım meme küçültme ameliyatı. Gecelik pijama takımı olarak nasıl birşey istiyorlar bir de biraz stresliyim heyecanlıyım korkum da var internetten çok yorumlara bakmamaya çalışıyorum memnun olan var olmayan var arada kalıyorum bilgi verirseniz çok sevinirim

Bol bol önden düğmeli üst edinin , pijama bluz ne olursa gecelik zor oluyor önden düğmeli herşey ilk 1 ay çok faydalı çünkü kol kalkmıyor normal yakalı şeyler giymek imkansıza yakın giyilse de birinin yardımı olmadan çıkmıyor o yüzden önden düğmeli ürünler çok kullanışlı oluyor alt ne olsa olur ama üst daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…