1 hafta önce meme ameliyatı oldum

Arakadaslar bugun 14. gunum ben cok iyiyim hic sıkıntı yok. sutyen korae falanda taktirtmadiginicin doktorum ben cok kolay atlattim bu sureci. kesi yerlerinde bant disinda birsey yok. Bugun kontrolum vardi 15 gun daha sutyen takma serbest devam dedi ve protezi elimle asaga dogru ittirmemi soyledi arada masaj gibi. ben 1 haftadan sonra direk normal haytima dondum herkes yaptirsin memelerim sahane oldu cok mutluyum

Kızlar merhaba benim bugün 26. Günüm ve göğüslerimde çok fazla kaşıntı var sadece ameliyat yerinde degil komple. Sizlerde böyle bir şey oldu mu kapsül oluşumundan korkuyorum

Kızlar merhaba benim bugün 26. Günüm ve göğüslerimde çok fazla kaşıntı var sadece ameliyat yerinde degil komple. Sizlerde böyle bir şey oldu mu kapsül oluşumundan korkuyorum
Ameliyatımın 20. Gününden sonra Bende de bir kaç gün süren kaşıntı oldu bebek yağı falan sürdüm iyi geldi rahatlattı baya deneyebilirsiniz bence

Merhaba bende çarşamba günü randevu aldım doktor hanımla görüşmeye gideceğim öncelikle size bazı şeyler danışmak isterim öncelikle çok geçmiş olsun umarım mutlu ve güzel bir hayat sürüyorsunuzdur sorularım şu şekilde kaç bedenden kaç bedene düştünüz ameliyatınız kaç saat sürdü diren kaç gün kaldı
Sütyeni kaç gün tuttunuz hastanede kaç gün kaldınız herhangi bir sorunla karşılaştınız mı ve özel olmazsa kaç liraya yaptırdınız

Bana diren takılmadı ameliyat 1 buçuk saat sürdü suan 28. Günüm hala sporcu sütyeni kullanıyorum sadece ilk hafta ağrılı geçiyor sonrasında hızlı bir iyileşme süreci başlıyor ben 35 bine yaptırdım

Peki bu 35 binin içinde sütyen krem losyon vs. Dahil mi yoksa bu para hariç ekstra para harcadınız mi

Umarım sag göğsüm deki şekil bozukluğu geçer slikonlar yerini bulur
Nasıl oldu acaba?? Benım 15.gunum olacak sol taraftakı odem sag tarafa gıre daha fazla o daha buyuk duruyor bıraz panık yapıyorum ama dusunmemeye calısıyorum sizdeki son durumu merak ettım

20 gün oldu ameliyat oldum kas altı 425 CC motiva marka koydu Dr ozelde oldum cok dogal Durusu acaıp güzel yumusamaya basladı asagıya ındı memeler . Benim tek korkum attık kuculmezler degılmı ve daha asagıya ınsin ıstemiyorum durus olaraktan tam ıstedıgim

Yok canım artık küçülmezler merak etme benimkiler bir tık daha aşağı indi sanırım öyle kaldı..

Kızlar ben ameliyat olalı 45 gün oldu fakat dikiş yerinin biraz üstünde nohuttan biraz büyük bir beze gibi bir şey var içinde sizce nedir

ben gec gördüm yorumunuzu kusura bakmayın. Ameliyatim 1/1.5 saat sürdü sanırım. Ben büyütme operasyonu oldum 75 B idim sanirim simdi kac oldum hic bilmiyorum cunku hic sutyen kullanmiyorum beden olarak buyudugu kesin. Diren ameliyatin ertesi gunu oglen cikarildi. Benim doktorum bana hic sutyen korse taktirmadi. Ameliyat olali 36 gun oldu henuz sutyen veya korse kullanmadim . Benim anatomik yapima gore gerek duymadi bu nedenle bu sureci cok rahat gecirdim. Memelerim hep serbestti. hastanede 1 gun kaldim . Ucretim 85 bin TL idi. Piyasaya gore pahaliydi 35/45 leri duyunca cok sasiriyorum ben de ama İzmir de ve İstanbulda hep ayni rakamlari duymustum bana o nedenle ucret normal geldi. Ben uygun fiyatlari bu forumda duydum. Mentor marka 300 Cc takildi bana doktorumdan son derece memnun kaldim , surekli kendisine asistan degil kendisine ulasabildim ve sorularima ilgiyle cevap verdi. ameliyat sonrasi hastanede de cok ilgiliydi. Hastanemden cok memnun kaldim Bahcelievler Memorial hastanesinde oldum ameliyatimi. Hicbir problem yasamadan cok guzel bir surec gecirdim sükür. İlk gun aksama kadar zorluydu. Eve geldigimde sabahlari meme bolgesinde sertlesme sorunu disinda sorun yasamadim o da 1 haftadan sonra gecti.

Merhaba çok geçmiş olsun. Çok sevindim senin adına inş çok da iyi olsun bir sorum olacak inş görürsün. Ben ameliyat olalı bugün 6. Günüm. İstediğimden büyük takmış dr. Çok sinir oldum. Büyüklüğü geçtim sol meme tam silikonluk dedi ama sol meme asla yuvarlak değil meme ucunun altı çok yumuşak ve sarkık gibi. Ve çok şekilsiz. Sarkık gibi olan kısım öyle mi kalır yoksa toparlanır mı? Sol meme dümdüz gibi yandan sadece belli .. moralim çok bozuk. Lütfen aynı problemi yaşayanlar da yazsın

Hangi doktora yaptırdınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…