1 hafta önce meme ameliyatı oldum

Arkadaşlar eylül ayında oldum ameliyat ablattıklarınızın hepsi bendede oldu bir yukardamı yok biri aşagıdamı biri digerinden daha mı buyuk biri daha hassas hepsi 3 ayın sonunda bitiyor ilk 2 ay hergün herfırsatta bakıp bakıp canımı sıkıyordum ya hemetom olursa ya böyle kalırsa korka korka ki ben şehir hastanesinde oldum ameliyatımı cokda tatlı bir doktordu şimdi özele geçti yani demem o ki sakin kalın kuruntu yapmayın sonrasında bakıp bakıp offff iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz birde evliyseniz benim gibi iki tarafta gercekten cok mutlu oluyor taş gibi hatun olacaksınız buna odaklanın

ben şimdi bile eski kıyafetlerimi deneyip iyi ki yaptırmışım diyorum

Içime su serptiniz gerçekten sag memem bakinca üzülüyorum inşallah gecer

Eklentiler

• 20230516_090241.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 732
Slm.hangi hastane?

korse verildi mi, bandaj kullanıyor musunuz? sonrasında sütyen ne kullanacaksınız? yarım atlet gibi büstiyerler iyi midir

korse verildi mi, bandaj kullanıyor musunuz? sonrasında sütyen ne kullanacaksınız? yarım atlet gibi büstiyerler iyi midir
ben ameliyat korsesi/sutyeni kullanıyorum önden kopcali onun disinda bandaj falan yok dikiş yerlerimde de su geçirmeyen bantlardan var 1.ay dolunca çıkaracaklarmış. sonrasında ne kullanacagimi da 1.ay doktor kontrolünde soracağım artik. burdakiler sporcu sutyenine geçmiş ama tabii bu korseyi 1 ay mi kullanicam 2 ay mi yoksa daha fazla mi onu artik doktora sorcam.

Ya banada bandaj vermedi benimkiler havada 1 hafta olmadı henüz bugün kontrol gittim yukardan elimle silikona bastırmamı söyledi senin masajn bu başka bişey yapma dedi

bana da hicbirsey takma dedi. Ameliyat olali bugun 1 hafta oldu. serbest takiliyorum sutyen , korse takmiyorum. hala yukarda benimkiler asaga inmesi icin taktirmadigini soyledi doktorum. masaj gosterdi memeyi yukari cek silikonu elasaga bastir seklinde. ama ben cok yapamiyorum.

Banada yukardan bastır dedi

Kızlar merhaba bugün 18. Günüm ve yavaş yavaş yan yatmaya başladım fakat bu sabah göğsümün içinde sağa sola dönerken sanki implant bir şeylere takılıyormuş gibi his verdi sanki kapı kütlersin tak tak diye çift atış şeklinde sonra pozisyon değişince kilit geri açılıyormuş gibi iki kez takılma oluyor sizlerde böyle bir durum var mi

Bendede aynısı oldu 10 güm oldu

20 martta kas altı 315 cc protez yapıldı. 1 hafta öncesine kadar biri yukarda biri aşağıdaydı birinin şekli kare gibiydi ağrılıydı dokununca acı hissediyordum. Ama artık çok doğal duruyorlar aşağı indiler ağrı acı yok. Gayet güzeller sakın boşu boşuna stres yapmayın hepsi geçiyor. 2 ayımı kendi kendimi yiyerek geçirdim üzmeyin kendinizi

Çok güzel yorum yapmışsınız gaza geldim ben de 1 ay sonra olacağım güle güle kullanın iz kaldı mı sizde beni bu durum çok endişelendiriyor ve dokununca (eşiniz) bir yapaylık hissi oluyor mu aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…