kızlar geçen ay hiç olmayan akıntım olmaya başlamıştı.siyah çamaşır giydim bilerek ve rengi beyaz kremsiydi.çok ümitlendim kesin hamilelik belirtisi bu dedim.ve test yaptım negatif sonrada regl oldum zaten.ve bu ay yine akıntı var.hamilelik belirtisi olan akıntı ile farkı ne acaba.benim reglimede 8 gün var hadi bakalım inşallah hepimize çift çizgiyi görmek nasip olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 hafta kalanlar buraya :)
- Konu Sahibi anektod
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
benim iki gündür migrenim tuttu ben de doktora gittim gebelik olabilir diye kan testi yaptırdım ilaç kullanabilmek için ve regl günüm olmasına rağmen negatif çıktı. ve hala regl olmadım. iyiki kan testi yaptırmışm dün yoksa hala hamilemiyim diye dolancaktım. ama neden gelmedi anlamadım. kahverengimsi bişeyler az az iki kere geldi. iki gündür. ama kan hiç gelmedi daha. kist mi oldu acaba? kadın doğuma gitmem gerekçek sanırım iki gün daha olmassam.
- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Canim gec dollenme ise yerlesme kanamasi olabilirr ilac kullanma bencebenim iki gündür migrenim tuttu ben de doktora gittim gebelik olabilir diye kan testi yaptırdım ilaç kullanabilmek için ve regl günüm olmasına rağmen negatif çıktı. ve hala regl olmadım. iyiki kan testi yaptırmışm dün yoksa hala hamilemiyim diye dolancaktım. ama neden gelmedi anlamadım. kahverengimsi bişeyler az az iki kere geldi. iki gündür. ama kan hiç gelmedi daha. kist mi oldu acaba? kadın doğuma gitmem gerekçek sanırım iki gün daha olmassam.
- 3 Kasım 2014
- 4.227
- 3.983
- 198
Test yapmadin mi canimmKızlar ne durumdasınız ben 2 gün geçti ha oldum ha olcam bekliyorum
Adet günümde yapmıştım negatifti,şuanda da bütün adet belirtilerim var o yüzden tekrarlamadım,benim bu ay olmadı sanırımTest yapmadin mi canimm
- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
- 33
1 hafta kala tüm belirtilerim resmen sıfırlandı, nedir şimdi bu
Bugün itibariyle 6 gün kaldı, 10 gün kalatest yapmıştım dayanamayıp predictor early ile ve bugün yine yaptım....silik çizgiler aynı...hatta hayalet çizgiler...4 gün kala tekrar yapacagım
Hadi hayırlısı ile inşallah güzel haberler verirsin
Hadi hayırlısı ile inşallah güzel haberler verirsin
İnşallah bekleyen ,isteyen herkesten süpriz haberler duyalım
- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
peki her hangi bir belirti var mı his olarak :)İnşallah bekleyen ,isteyen herkesten süpriz haberler duyalım
peki her hangi bir belirti var mı his olarak :)
Valla aslında belki de psikolojikti çoğu belirti bilemedim inan, ama hala sırt ve bel agrım ciddi şekilde var. Gçğüs ucu agrım vardı o kayboldu mesela, daha doğrusu koltuk altına dogru olan kısımda vardı dün akşam...Onun dışında his anlamında, ota b*ka ağlayan bir tipim son zamanlarda, yani nasıl diyeyim bugün medcezir vardı en yeni bölüm de, miranın yaptığı doğum günü sürprizine salaklar gibi ağladım ahahahahahaha
- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
hadi bakalım beta hcg sonucununda haberini bekliyoruz, bu ay herkes meleğine kavuşsun hayırlısıyla inşallahValla aslında belki de psikolojikti çoğu belirti bilemedim inan, ama hala sırt ve bel agrım ciddi şekilde var. Gçğüs ucu agrım vardı o kayboldu mesela, daha doğrusu koltuk altına dogru olan kısımda vardı dün akşam...Onun dışında his anlamında, ota b*ka ağlayan bir tipim son zamanlarda, yani nasıl diyeyim bugün medcezir vardı en yeni bölüm de, miranın yaptığı doğum günü sürprizine salaklar gibi ağladım ahahahahahaha
hadi bakalım beta hcg sonucununda haberini bekliyoruz, bu ay herkes meleğine kavuşsun hayırlısıyla inşallah
sımdı 2 gün sonra hooop yine bir test yapar onda da çizgi görebilirsem koşa koşa kan testine giderim sanırım :) amin tatlım
- 10 Şubat 2015
- 427
- 224
- 48
kan testi idraradan önce çıkıyor, 3-5 gün sonra çıkıyor idrar testi. betan salgılanayor şu anda canım :) gelişmeleri bekliyoruzsımdı 2 gün sonra hooop yine bir test yapar onda da çizgi görebilirsem koşa koşa kan testine giderim sanırım :) amin tatlım
- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48