• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 hafta kalanlar buraya :)

Evet evet :) erken testlerden yapmayı düşünüyor musun gününü mü bekleyeceksin ?

Gunumu hatta gecmesini bekliycem ben. 3 gun falan gecerse o zaman yapayim diyorum. Ama dedigim gibu belirti olmayinca bosuna test yapip tek cizgiyi gormek istemiyorum :) sen ne dusu uyorsun peki napicaksin :))

Gunumu hatta gecmesini bekliycem ben. 3 gun falan gecerse o zaman yapayim diyorum. Ama dedigim gibu belirti olmayinca bosuna test yapip tek cizgiyi gormek istemiyorum :) sen ne dusu uyorsun peki napicaksin :))
bende beklemeyi düşünüyorum dediğin gibi tek çizgi görmek istemiyorum :) zaten ne kadar istesem de şuan birşey yok gibi geliyor:KK64:

Benim 5 gün kaldı arkadaşlar sol göğsün dokununca acıyor sağ kasigim 3 4 gündür agriyor gibi belim sirtiminust tarafi ağrımaya başladı bklm artıkhhayırlısı inşallah hamileyizdir.. Bide bugün rüyamda test yapıyordum ikinci çizgi silik çıkıyordu :)

Benim 5 gün kaldı arkadaşlar sol göğsün dokununca acıyor sağ kasigim 3 4 gündür agriyor gibi belim sirtiminust tarafi ağrımaya başladı bklm artıkhhayırlısı inşallah hamileyizdir.. Bide bugün rüyamda test yapıyordum ikinci çizgi silik çıkıyordu :)
Hadi hayirli olsun insallah :)

Ay inşallah :) güzel haberlerni beklyrz:KK15:

Erken gebelik testleri bazen çok daha öncesinde bile gösterebiliyormuş cnm. ama bu normal çubuk testlerden farklı. Hassas gebelik testi ya da erken gebelik testi diye geçiyor. Ondan dedim öyle ama gerçi az kalmış bekle bir iki güncük daha, bakalım ne olacak

kızlar benimde kasıklarımda sancı var ve adet zamanı bile şişmeyen göğüslerim şişti ve çok hasas acaba hamilemiyimdir bende 5 aydır uğraşıyoruz ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder :)

kızlar benimde kasıklarımda sancı var ve adet zamanı bile şişmeyen göğüslerim şişti ve çok hasas acaba hamilemiyimdir bende 5 aydır uğraşıyoruz ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder :)

Insallah hamilesindr cnm Eabbim bekleyisini bosa cikarmasin :)

inşallah canım ya ama korkuyorumda bi yandan başka bişey olabilirmi diye sancım çok fazla şiddetli ama daha 7 gün var ortalama adetime umutlanmakta istemiyorum kafam karışık :KK43:

Iyi dusunmeye cals cnm kotuye yorma, korkma da. Ne kadar korksak da olacagin onjne gecemiyoruz. Insallah olumsuz bi durum yoktur. ALLAH GONLUNE GORE VERIR TATLIM

Back
X