Dün normal ucuz testlerden yaptım çıkmadı değilim sanırım bugün adet olcak gibi karın ağrım var sırtımdan bacağıma kadar da başka bir ağrıErken gebelik testleri bazen çok daha öncesinde bile gösterebiliyormuş cnm. ama bu normal çubuk testlerden farklı. Hassas gebelik testi ya da erken gebelik testi diye geçiyor. Ondan dedim öyle ama gerçi az kalmış bekle bir iki güncük daha, bakalım ne olacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 hafta kalanlar buraya :)
- Konu Sahibi anektod
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dün normal ucuz testlerden yaptım çıkmadı değilim sanırım bugün adet olcak gibi karın ağrım var sırtımdan bacağıma kadar da başka bir ağrı
hayırlısı diyelim o zaman canım, sıkma canını. umutlarımızı bi dahaki aya saklarız artık. benim durum da aynı.
Silik bi çizgi var cnm olabilir ama bence 3 gün daha bekle testi tekrarla istersenKizlarrr adetime 3 gun var ve test yaptim sonuc bu 3 kere tekrarladim hepsinde ayni cikti sizce umutlanayim mi
hayırlısı olsun :) ben 27-28 günde oluyorum. ama geç yumurtluyorum böyle saçma bi durumum var benim. bugün 26. günüm. pazartesiye kadar olmassam umutlanmaya başlıcam :) ama olcak gibiyim. tatlı isteği kasık ağrıları adetimin yaklaştığını söylüyo bana :)günaydın canım :) benim de 9 gün kaldı
inşallah adet omazsın :) inşallah ben de olmam benim daha baya bi zamanım var zaten yumurtam teste göre bu ayın 17 sinde çatladı üzerine 14 gün sayıyorum daha vakit var. korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 30 günde oldum sonra 31 gün sonra 32 gün sonra 34 günde oldum test olmasa yumurtlamayı kaçırıcam zatenhayırlısı olsun :) ben 27-28 günde oluyorum. ama geç yumurtluyorum böyle saçma bi durumum var benim. bugün 26. günüm. pazartesiye kadar olmassam umutlanmaya başlıcam :) ama olcak gibiyim. tatlı isteği kasık ağrıları adetimin yaklaştığını söylüyo bana :)
bence de test kullanarak iyi yapmışsın. müjdeli haberi alırız umarım bu ay :) olmadı bi dahaki ay napalım. nezaman nasbimizde varsa hamilelik bebek ozaman olacak.inşallah adet omazsın :) inşallah ben de olmam benim daha baya bi zamanım var zaten yumurtam teste göre bu ayın 17 sinde çatladı üzerine 14 gün sayıyorum daha vakit var. korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 30 günde oldum sonra 31 gün sonra 32 gün sonra 34 günde oldum test olmasa yumurtlamayı kaçırıcam zaten
inşallah adet omazsın :) inşallah ben de olmam benim daha baya bi zamanım var zaten yumurtam teste göre bu ayın 17 sinde çatladı üzerine 14 gün sayıyorum daha vakit var. korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 30 günde oldum sonra 31 gün sonra 32 gün sonra 34 günde oldum test olmasa yumurtlamayı kaçırıcam zatenhayırlısı olsun :) ben 27-28 günde oluyorum. ama geç yumurtluyorum böyle saçma bi durumum var benim. bugün 26. günüm. pazartesiye kadar olmassam umutlanmaya başlıcam :) ama olcak gibiyim. tatlı isteği kasık ağrıları adetimin yaklaştığını söylüyo bana :)
hakkımızda hayırlısı:)bence de test kullanarak iyi yapmışsın. müjdeli haberi alırız umarım bu ay :) olmadı bi dahaki ay napalım. nezaman nasbimizde varsa hamilelik bebek ozaman olacak.
Ben bugün bekliyorum henüz gelen giden yokgunaydınnn :) kimse kalmadı mı burda yaaa...
dünden beri kimse girmemiş. yok mu regline az günü kalan :)))
Ben bugün bekliyorum henüz gelen giden yok
Ben de oyle. Henuz gelen giden yok ya bakalim
Bende 29 unu bekliyorumm tam 1 hafta kaldiii
Hadi hayirlusi, guzel haberler alirsin insallah cnm
Hadi bakalım nolcakBen de oyle. Henuz gelen giden yok ya bakalim
:)Hadi bakalım nolcak
Amin canim insallah hepimiz guzel haberler alirizzHadi hayirlusi, guzel haberler alirsin insallah cnm