Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 1 hafta var ve bugun 2 damlacik kan geldi. Kokuya duyarlilik var. (Bos gebelikle sonuclanan ilk gebeligimdede boyle olmustu) biraz once idrar testi yaptm tabiki negatif ama daha cok erken. Her ay belirti ariyorum diye kendime kiziyorum ama durduramiyorum? Kan testi icin cok erken degilmi?
Benimde 1 hafta var ve bugun 2 damlacik kan geldi. Kokuya duyarlilik var. (Bos gebelikle sonuclanan ilk gebeligimdede boyle olmustu) biraz once idrar testi yaptm tabiki negatif ama daha cok erken. Her ay belirti ariyorum diye kendime kiziyorum ama durduramiyorum? Kan testi icin cok erken degilmi?
Benim de tam 1 hafta var. 6.ayim. umudum yok. Bu ay çok ağırlık verdik. Sanki umutlansam olmayacak gibi. Bazen sol kasigima ağrı giriyor. Bir de göğüslerim acıyor. Bunlar her zaman oluyor. O yüzden umutlanmak istemiyorum.