1 Günde göbek eritmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmak89
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

irmak89

Ziyaretçi
1 kaç kilo fazlası ve bunun sebebi göbeği olanlar için 1 günde göbek eritmek çok kolay.yapmanız gerekenler çok basit ve ertesi gün uyandığınızda farkı görün(denedim)
bisiklet sporu:bisiklet sporu sadece bacaklar için değil göbek içinde çok iyi bir spor.
ve göbeği 1000 kere içe çekip bırakmak sadece bu kadar yürüyüşte yapabilirsiniz ama ben pek yapmadım bu iki sporu yaptım bu sporları sadece 1 gün yapmadım ama 1 günde çok değişmeler oldu.gün içinde sürekli aynada göbeğinize bakmamalısınız göbeğinizin erimediğini görünce işe yaramıyor diye diyeti bırakmak istersiniz bu yüzden ben hiç aynaya bakmadım ve ertesi sabah göbeğimde önceki günki kadar çok yağ yoktu gerçekten çok güzel bir çözüm.tabi birde yemek var.günde sadece elma yiyip,yada 1 çeşit yemekle kilo verilmez bunu diyetisyenim söylemişti değişik şeyler tüketmeliymişiz aynen öyle aynı şeyleri yedikçe midem bulanıyor canım istemiyordu ve diyet yapamıyordum ama çeşit çok olunca daha iyi oluyor kesinlikle yağ,tuz içeren yiyecekler yememelisiniz zaten içinde yağ ve tuz olmayan yemekler az ama kendinize meyve salatası yapabilirsiniz yada yağ-tuz koymadan salata yapabilirsiniz bence kilo vermede en iyi çözüm yolu denedim ve şimdiye 80 kilo olmam gerekirdi bunları uygulamasaydım fakat 57 kiloyum opuyorumnanaktan

pardon ama ben hiç bişi anlamadım
sadece bir gün yediklerine dikkat ediyorsun ve bisiklet yada yürüyüşmü yapıyorsun ve 80 yerine 57 oluyorsun.
ilginç

bende pek bir şey anlamadım
anladığım kadarıyla bu dediklerin uzun vadede olur. 1 günde olacak iş değil.zaten bir şey de yok dediklerin de

kızlar konunun en başını okursanız arkadaş zaten bi kaç kilosu fazla olup göbeğinden şikayetçi olanlar için bi tavsiyede bulunmuş sonrada 1 günde değişim olduğunu ancak devam ettirmemiz gerektiğini belirtmiş..yani göbeğimizi içeri çekip salmanın yararlı bi egzersiz olduğunu bizlerle paylaşmışşşş

evet yani kısaca sadece 1 günde,1 kaç kilo fazlanız varsa ve o fazlalığınızda göbeğinizdeyse 1 günde bu fazlalıktan nasıl kurtulabileceğinizi yazdım buraya

bende pek bir şey anlamadım
anladığım kadarıyla bu dediklerin uzun vadede olur. 1 günde olacak iş değil.zaten bir şey de yok dediklerin de

neden olmasın bir günde olur yani denedim hatta gerçeği gözümle gördüm 1 gün boyunca yukarıda yazanları yapıyorsunuz ve ertesi gün uyandığınızda göbeğiniz yok oluyor fark ediliyor ama dikkat ettiyseniz sadece 1 kaç kilo fazlası olanlar için yazıyor en başta yani 5-10 kilo fazlası olanlar için dediğin gibi uzun vadede olur ama çok fazlası olmayanlar için 1 günde olacak iş

hım bu mudur keske bu kadar kolay olsa

evet kolay ama sadece 1 kaç kilo fazlası olanlar için cnm biraz daha dikkatli okuyun kızlar sadece bikaç kilo fazlası olanlar için çok güzel yöntem çok kolay ve 1 günde oluyor her mesajda bu kadar kolay değil diyorsunuz 10 kilo fazlası olan tabiki 1 günde eritemez ben sadece yaptığımı paylaşıyorum dikkat edin SADECE BİKAÇ KİLO FAZLASI OLANLAR İÇİN KOLAY YÖNTEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…