Kimseyi unutmadık değil mi sonra fırça yemeyelim@deynepnaz çağırmayin, kendi bulur gelir zaten
Nevroş o kadar coguz ki (çok şükür), arada kalıyorKimseyi unutmadık değil mi sonra fırça yemeyelim
Aynen maşaallahNevroş o kadar coguz ki (çok şükür), arada kalıyor
Elmira kardeşler vardı
Ahahahah gördüm ablaaaa
Sensiz bu yarışma olmaz diye düşünüyorumAhahahah gördüm ablaaaafairyle su israfına son
Abla ya tembel öğrenci gibi olacak ama ben anlamadim ne olduğunu hani örnek bi sofra olsaydı aydınlatıcı olurdu
Bu sefer katılamayacağım abla kkya da pek giremiyorum soryy bir dahaki seferlere inşallahSensiz bu yarışma olmaz diye düşünüyorum
Canım kurallar henüz belli değil yarın açıklayacağız.Takipte kalın netleşsin hepinize gerekirse özelden anlatacağım:)Burada yazarım ama belki kaçırırsınız o anlamda söylüyorum:)Abla ya tembel öğrenci gibi olacak ama ben anlamadim ne olduğunu hani örnek bi sofra olsaydı aydınlatıcı olurdu
Tamam ablacımCanım kurallar henüz belli değil yarın açıklayacağız.Takipte kalın netleşsin hepinize gerekirse özelden anlatacağım:)Burada yazarım ama belki kaçırırsınız o anlamda söylüyorum:)
Tamam canım hayırlıısı olsun:)Bu sefer katılamayacağım abla kkya da pek giremiyorum soryy bir dahaki seferlere inşallah
Yarismalara doyulmuyordu
İyiyim canım sen nasılsınKirmizi pabuc nasılsın
Teşekkürler teyzesi, 1 yaş çekimi yaptırmıştık,, oradan bir poz
Teşekkür ederim canım. Çok güzel bir konu bence
Maşallah, senin bebişin miTeşekkürler teyzesi, 1 yaş çekimi yaptırmıştık,, oradan bir poz