- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Evet, benim kızım şimdi 1,5yaşında, o bebeklik hali gitmeye başladı, iyi ki çektirmişiz diyorumMaşallah, senin bebişin mi
Ben de sadece profil resmi sandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, benim kızım şimdi 1,5yaşında, o bebeklik hali gitmeye başladı, iyi ki çektirmişiz diyorumMaşallah, senin bebişin mi
Ben de sadece profil resmi sandım.
Ne kadar güzel bir düşünce
Tekrar masallah. Kart postal bebeği gibi olmuşEvet, benim kızım şimdi 1,5yaşında, o bebeklik hali gitmeye başladı, iyi ki çektirmişiz diyorum
Sağol miniko
cok sag minigim
Sağol canım
Kanka malum bizim evde sofra kavrami anlamini yitireli uzun zaman olduoglanlarin elinden kim nerde yer bulsa orda yiyor yemeginiama reklam olsun diye degil fairy yi severimbi tek bulasikda degil halida camda her yerde de kullanirim
Noldu giz cibildak bacakli baciben şok
kız ne bereketli ramazanmış anam,kk ödüllere doymuyordu.patron çıldırmış olmalıNoldu giz cibildak bacakli baci
Nerelerdesin yavru sen bı kayboluyosun ses seda yok naptın oğlanların arasında iyimisinBlue bebegim
Ben de cekerim ki
Ruh sagligim pek iyi sayilmaz bebegimNerelerdesin yavru sen bı kayboluyosun ses seda yok naptın oğlanların arasında iyimisin