- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
biz yola ekmek kırıntısı serpiştiririz senin için ❤Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz yola ekmek kırıntısı serpiştiririz senin için ❤Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.
Ağrın var mıTamam canım benim
vallahi en zevkli en kolay kategori bu,kaçırma :)E bidaha deneyim madem şansımı
bu nazik teklifini geri cevirmek ayip olur evet evet evetdomestossuz yaşayamam,kanka olalım mı
Dene tabiE bidaha deneyim madem şansımı
Anlaştık, tamambiz yola ekmek kırıntısı serpiştiririz senin için ❤
Beraber klorak koklayak kanka@Elalis Domestos da neymişbu nazik teklifini geri cevirmek ayip olur evet evet evet
oleyyyyybu nazik teklifini geri cevirmek ayip olur evet evet evet
Bir kac saattir var,ilk defa bu kadar oldu :/ Ağrı kesici alıp uyumaya çalışacağım bakalımAğrın var mı
Uyu canım dinlen Allah'a emanet olBir kac saattir var,ilk defa bu kadar oldu :/ Ağrı kesici alıp uyumaya çalışacağım bakalım
klorak domestosun tırnağı olamaz hemşoBeraber klorak koklayak kanka@Elalis Domestos da neymiş
Aynen biraz önce aynı şeyleri düşündüm yapılanları çekim aşaması beni bitirmişti tatlılarda , sonra gözüm korktu bidaha katılmadım ama bu sefer çok kolay, o iş ben devallahi en zevkli en kolay kategori bu,kaçırma :)
Efenin_Annesi aman sakın kabul olmaz seni kandırıyor diskalifiye olman içinoleyyyyy
kanka tarifini buraya atcaksın,nevoşu yorma
Beraber klorak koklayak kanka@Elalis Domestos da neymiş
valla tam hakim degilim ilk tecrube olacak bu yarsma. aydinlat beni bi yarsmada galiba pro uyeligi kazandm sanirim hadi baklmoleyyyyy
kanka tarifini buraya atcaksın,nevoşu yorma
İlk katılımda pro üyelik olmaz ama devam ederseniz mutlaka olur:)valla tam hakim degilim ilk tecrube olacak bu yarsma. aydinlat beni bi yarsmada galiba pro uyeligi kazandm sanirim hadi baklm
Aynen öyle evde her daim o var bende milli marka biizmklorak domestosun tırnağı olamaz hemşo
Sen de Allah'a emanet ol canımUyu canım dinlen Allah'a emanet ol
yaaaBir kac saattir var,ilk defa bu kadar oldu :/ Ağrı kesici alıp uyumaya çalışacağım bakalım
Sen de Allah'a emanet ol canım