- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
benim eşimde sever :)Burda 5 lira diye bir dükkan açmış adam yemin ederim her tabaktan 3 er 5 er alaşım geldi ama araba ile cikmamistik iki tane alabildim
Allah tan eşim benden çok sever incik cincik şeyleri :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim eşimde sever :)Burda 5 lira diye bir dükkan açmış adam yemin ederim her tabaktan 3 er 5 er alaşım geldi ama araba ile cikmamistik iki tane alabildim
Allah tan eşim benden çok sever incik cincik şeyleri :))
Canım burada sanat sokağı var yazın gelince görmüştüm ama alıp taşımak sıkıntı diye alamdım.Şimdi buraya geldim ama sokağa çıkamıyoruz.Çıkarsak alırım Sağolasıniki tane ne yaaa
sen iste 2 düzine alayım ❤
orda da mı yok :)
Bizim herifler de benziyorbenim eşimde sever :)
Tamam arada böyle ses verÖpücük verip kaçacağım ama
Bir sonraki yarışmaya dahil olabilirsin sanırım Nevrestesure gectimj acaba yarin atsam foto olurmu acaaba
Atın sonraki hafta için katılmış olursunuz:)sure gectimj acaba yarin atsam foto olurmu acaaba
işte bak bu bir işaret,katılırsan olacak demek kiBenim hediyemde mi vardı
Bende şaşırdım zaten çok katılmadım bir ceee deyip kaçtınBenim hediyemde mi vardı
valla bulamazsan sipariş ver hemen kapındaCanım burada sanat sokağı var yazın gelince görmüştüm ama alıp taşımak sıkıntı diye alamdım.Şimdi buraya geldim ama sokağa çıkamıyoruz.Çıkarsak alırım Sağolasın
Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.Tamam arada böyle ses ver
Benim ağzımdan çıktıysa kesin olurişte bak bu bir işaret,katılırsan olacak demek ki
Sağol canım benimvalla bulamazsan sipariş ver hemen kapında
Ben seni durterim arada gel sen :))Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.
Sen beni etiketle ben alırım seni toplandığımız yereKaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.
domestossuz yaşayamam,kanka olalım mısure gectimj acaba yarin atsam foto olurmu acaaba
Ağrım olmadığı sürece gelirimBen seni durterim arada gel sen :))
E bidaha deneyim madem şansımıişte bak bu bir işaret,katılırsan olacak demek ki
Tamam canım benimSen beni etiketle ben alırım seni toplandığımız yere