- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.171
Ama bu yarışma bitince herkes aynı şeyleri yapar örnek alıp.Evet slogan bu canım böyle devam edeceğiz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bu yarışma bitince herkes aynı şeyleri yapar örnek alıp.Evet slogan bu canım böyle devam edeceğiz:)
Olsun canım sıkıntı değil sofra seçilecek:)Ama bu yarışma bitince herkes aynı şeyleri yapar örnek alıp.
Ellerine sağlık canım .Bırakamazsın artık ilk dozu aldın ,bağımlılık yapıyor yarışma
Labneli tatlı yarışması varmış ama tiramisu dan başka bilmiyorum ben içine labne katılanEllerine sağlık canım .Bırakamazsın artık ilk dozu aldın ,bağımlılık yapıyor yarışma
Nevreste doz etkisini gösteriyor yavaş yavaş,tatlı yok ,bilmiyorum diyor,hatırlatsak yapar belkiLabneli tatlı yarışması varmış ama tiramisu dan başka bilmiyorum ben içine labne katılan
Detaylı resim çekmek zor gelir.Yavaş yavaş suya sokalım üşümesinNevreste doz etkisini gösteriyor yavaş yavaş,tatlı yok ,bilmiyorum diyor,hatırlatsak yapar belki
Nevreste doz etkisini gösteriyor yavaş yavaş,tatlı yok ,bilmiyorum diyor,hatırlatsak yapar belki
Yarabbi ben nereye düştüm böyleDetaylı resim çekmek zor gelir.Yavaş yavaş suya sokalım üşümesin
Yok canım olur mu öyle şey sen gönülden geleceksinYarabbi ben nereye düştüm böyle
Eşimin verdim komple kaptırdım vücudu
Beceremez mi diyorsun yani,yapamaz kiii yapamaz kiii mi diyorsun ince bilekDetaylı resim çekmek zor gelir.Yavaş yavaş suya sokalım üşümesin
Yok canım olur mu öyle şey sen gönülden geleceksin
Çete misiniz siz söyleyin bakim? Gazozcular çetesiBeceremez mi diyorsun yani,yapamaz kiii yapamaz kiii mi diyorsun ince bilek
Sussss ya yüzüne niye söylüyorsun Kuytuya gel konuşalımBeceremez mi diyorsun yani,yapamaz kiii yapamaz kiii mi diyorsun ince bilek
Yok canım aaaa ne münasebetÇete misiniz siz söyleyin bakim? Gazozcular çetesi
Buldum bir tarif bakalım ama pınar labnede sıkıntı var yakınımdaki marketlerde bulamayabilirimYok canım aaaa ne münasebet
Kaç Nevoş deşifre oldukÇete misiniz siz söyleyin bakim? Gazozcular çetesi
A101 ve bimde oluyor:)Tarifi bana yazıp ayırtman lazım canım istediğini yapamıyorsun:)Buldum bir tarif bakalım ama pınar labnede sıkıntı var yakınımdaki marketlerde bulamayabilirim
Bim sadece kendi markasını satmıyor mu aaa şaşırdımA101 ve bimde oluyor:)Tarifi bana yazıp ayırtman lazım canım istediğini yapamıyorsun:)
Bazen oluyor:)Bim sadece kendi markasını satmıyor mu aaa şaşırdım
Dün 13 oldu bugün gelecekler var bakalım artıkNevreste kac sofra oldu :)