- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Bana bakin kac aylik bu bebeÇalışıyorsun diye, yaparız artık:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bakin kac aylik bu bebeÇalışıyorsun diye, yaparız artık:)
Eylül de gelecek inşallahBana bakin kac aylik bu bebe
Evlenirkene cagirirdiniz neyse affettim Allah saglikla dunyaya gelmeyi nasip etsinEylül de gelecek inşallah
Amin teyzesi,çok sağolEvlenirkene cagirirdiniz neyse affettim Allah saglikla dunyaya gelmeyi nasip etsin
pınar labne tatlı aldın mı :)
Alamadım ki çıkmıyorum dişarıya adam da almıyor evde kerem labne var dıyorpınar labne tatlı aldın mı :)
üzüldümAlamadım ki çıkmıyorum dişarıya adam da almıyor evde kerem labne var dıyor
İnşaallah gazozun etkisi yıllar sürer çok amin
yok ben almayayımİnşaallah gazozun etkisi yıllar sürer çok amin
Neyse katılmadın demeyiz:)yok ben almayayım
Sana mahcup oluyordum hep rahatladımNeyse katılmadın demeyiz:)
Çok şükür katıldın.Peki biz birkaç hafta daha sofra yarışması yapacağız yine katılmaz mısınSana mahcup oluyordum hep rahatladım
Aslında hoşuma gitti stres yapsam bile. Kategori zorlamazsa olabilir. Ekmek yapalım ona katılırımÇok şükür katıldın.Peki biz birkaç hafta daha sofra yarışması yapacağız yine katılmaz mısın
3 Mayıs'ta katılım bitiyor:)4 Mayıs'ta oylamaya başlarız.6 Mayıs'ta oylama biter:)Ne zaman sonuçlanacak
Yok canım aynı böyle devam edeceğiz:)Aslında hoşuma gitti stres yapsam bile. Kategori zorlamazsa olabilir. Ekmek yapalım ona katılırım
Yine israfı önlememi olacakYok canım aynı böyle devam edeceğiz:)
Evet slogan bu canım böyle devam edeceğiz:)Yine israfı önlememi olacak