Abla yaPortakallı ördeğimin portakallarindan cheesecake yapabilirim veya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla yaPortakallı ördeğimin portakallarindan cheesecake yapabilirim veya![]()
Aynen Nanam...yemek kaldıysa yarına yemek yok diye moralim duzeliyordu en azından.Bayat etmekten etmek köfte
Kalan pilâv doğru buzluğa, sonra dolmaların, köftelerin içine
Gerçi bizde pek yemek kalmıyor![]()
Aynen bizde ya bitiriyoruz yada az kalıyor:)Ertesi güne yanına takviye oluyor:)Bayat etmekten etmek köfte
Kalan pilâv doğru buzluğa, sonra dolmaların, köftelerin içine
Gerçi bizde pek yemek kalmıyor![]()
Bende pek anlamadimİyiyim cnm sen
Anlayamadm ama pek yarışmayı![]()
Canım yarın daha net bilgiler paylaşacağız inşaallah:)Bizdede yemek kalir tabiki ama asla atmam yenir yani ertesi gun mutlaka yanina biseyler falan. Ama biraz dusununce yaratici biseyler bulacagimiza inaniyorum :) sadece sofra resmimi atacagiz ve degerlendirdigimiz urunu detayiyla yazacagiz oyle anladim ama bakalim :)
Sende katılacak mısınİvit ivit ivit![]()
Sende katılacak mısın![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallahYok abla ben ittire kaktıra mutfağa giriyorumramazan olmasada onada girmem hamileliği kullanıyorum
![]()
Tamamdir tahminimi yazdim sadece aklimada geldi biseyler detaylari alip soframizi kurarizCanım yarın daha net bilgiler paylaşacağız inşaallah:)
İnşaallah canımTamamdir tahminimi yazdim sadece aklimada geldi biseyler detaylari alip soframizi kurariz![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah![]()
Yaaa şimdi nasıl olcak anlamadım ben istediğimiz yemeğimi yapacagiz ne oluyor anlamadım
Kurallar yarın belli olacak canım:)Yaaa şimdi nasıl olcak anlamadım ben istediğimiz yemeğimi yapacagiz ne oluyor anlamadım![]()
Daha başlamadı merak etme:)Beni etiket eden yok![]()
Tamam ablacimmKurallar yarın belli olacak canım:)
Olmaz tabi ki canım benimBensiz olamazdimi abla
![]()