Abla yaPortakallı ördeğimin portakallarindan cheesecake yapabilirim veya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla yaPortakallı ördeğimin portakallarindan cheesecake yapabilirim veya
Aynen Nanam...yemek kaldıysa yarına yemek yok diye moralim duzeliyordu en azından.Bayat etmekten etmek köfte
Kalan pilâv doğru buzluğa, sonra dolmaların, köftelerin içine
Gerçi bizde pek yemek kalmıyor
Aynen bizde ya bitiriyoruz yada az kalıyor:)Ertesi güne yanına takviye oluyor:)Bayat etmekten etmek köfte
Kalan pilâv doğru buzluğa, sonra dolmaların, köftelerin içine
Gerçi bizde pek yemek kalmıyor
Bende pek anlamadimİyiyim cnm sen
Anlayamadm ama pek yarışmayı
Kalan pidelerden pideli kebap yapmak gibi mi
Canım yarın daha net bilgiler paylaşacağız inşaallah:)Bizdede yemek kalir tabiki ama asla atmam yenir yani ertesi gun mutlaka yanina biseyler falan. Ama biraz dusununce yaratici biseyler bulacagimiza inaniyorum :) sadece sofra resmimi atacagiz ve degerlendirdigimiz urunu detayiyla yazacagiz oyle anladim ama bakalim :)
Sende katılacak mısınİvit ivit ivit
Sende katılacak mısın
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallahYok abla ben ittire kaktıra mutfağa giriyorum ramazan olmasada onada girmem hamileliği kullanıyorum
Tamamdir tahminimi yazdim sadece aklimada geldi biseyler detaylari alip soframizi kurarizCanım yarın daha net bilgiler paylaşacağız inşaallah:)
İnşaallah canımTamamdir tahminimi yazdim sadece aklimada geldi biseyler detaylari alip soframizi kurariz
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Yaaa şimdi nasıl olcak anlamadım ben istediğimiz yemeğimi yapacagiz ne oluyor anlamadım
Kurallar yarın belli olacak canım:)Yaaa şimdi nasıl olcak anlamadım ben istediğimiz yemeğimi yapacagiz ne oluyor anlamadım
Daha başlamadı merak etme:)Beni etiket eden yok
Tamam ablacimm ,Kurallar yarın belli olacak canım:)
Bensiz olamaz dimi ablaDaha başlamadı merak etme:)
Olmaz tabi ki canım benimBensiz olamaz dimi abla