- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
İyiyim cnm senNasılsın baloncuk :)
Anlayamadm ama pek yarışmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim cnm senNasılsın baloncuk :)
Bende anlamadım sanırım iftar sofralarımıza fairy koyup çekeceğiz :))İyiyim cnm sen
Anlayamadm ama pek yarışmayı
Anlayanlar anlamayanlara anlatsnBende anlamadım sanırım iftar sofralarımıza fairy koyup çekeceğiz :))
İsraf söz konusu olduğu için bence değerlendirdiğimiz yiyecekler olmalı gibi geldi bana :))
Bende böyle anladım bayat ekmekten veya arda kalan malzemelerden biseyler yapmak gibi mesela dolma harcından çorba yaparım benKalan pilavdan ertesi gün kadınbudu köfte yapmak gibi mi mesela?
TamamdırHanımlar kurallar şu an net değil netleşince açıklayacağız ve ona göre yarışmamız başlayacak.Şimdilik beklemede olacağız:)
Bende böyle anladım bayat ekmekten veya arda kalan malzemelerden biseyler yapmak gibi mesela dolma harcından çorba yaparım ben
Kalan pidelerden pideli kebap yapmak gibi miEvet evet kalan ekmekten kıtır ekmek yapmak ya da yumurtalı yoğurda bulayıp fırına atmak üstüne de kaşar peyniri eritmek Çok severim kalan ürünlerle bişey yapmayı.
Harika olur hem de senin ellerindenKalan pidelerden pideli kebap yapmak gibi mi
Artan pirinç pilavından yayla çorbası veya kadınbudu köfte yapmak gibi olabilir:)Kalan pidelerden pideli kebap yapmak gibi mi
Sahur yemegimi yapayım da yarın...sağ ol kuzum yaHarika olur hem de senin ellerinden
Ablacım kurallar net değil netleşsin konuşalım:)Sahur yemegimi yapayım da yarın...sağ ol kuzum ya
Portakallı ördeğimin portakallarindan cheesecake yapabilirim veyaArtan pirinç pilavından yayla çorbası veya kadınbudu köfte yapmak gibi olabilir:)
Bayat etmekten etmek köfteKalan pidelerden pideli kebap yapmak gibi mi