- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öyle şatatfatlı sofra istemiyoruz:)3 sofra geldi masada çorba ana yemek ve pilav ve tatlı var yani öyle dolmalar,sarmalar,mantılar yok:)Bebelerle gözüm kesmiyor ama bilemedim![]()
Oylama günü canım bekleyecek:)Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)Geçen yılda öyle yaptım sanki:)nevoş gelen sofraları paylaşcak mısın yoksa hepsi aynı günde mi?
çatlamazsam iyidirOylama günü canım bekleyecek:)Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)Geçen yılda öyle yaptım sanki:)
1 hafta canım çok bekletmem:)çatlamazsam iyidir![]()
Geçen yazda böyle geçti:)çok eğlenceli yaaa
hiç ramazanda bu kadar eğlenmemiştim.emeği geçen herkesten Allah razı olsun ❤
Kazen abi çok teşekkür ederiz
![]()
o zaman pınara konsantre olalım1 hafta canım çok bekletmem:)
fotoları gördüm ama insan içinde olmayınca anlamıyor:)Geçen yazda böyle geçti:)
İşte boş bırakmayın gezin hepsinio zaman pınara konsantre olalım
garibim çorbalarımız napıyolar acaba![]()
Tabi ki:)fotoları gördüm ama insan içinde olmayınca anlamıyor:)
Anladım canım :)Canım öyle şatatfatlı sofra istemiyoruz:)3 sofra geldi masada çorba ana yemek ve pilav ve tatlı var yani öyle dolmalar,sarmalar,mantılar yok:)
Çokta seyapma olurmu yorma kendini ya biz hallederiz aramızda sen seneye katıl ablaben daha ayılamadım bile
sahurcuyum ben anca sahura![]()
Sadece yemek tarifi değil canım çorba bile olabilir mesela kalan pirinç ile yayla çorbası,kalan keklerden truf veya kupta tatlılar:)Anladım canım :)
Aklımda hiç tarif yok![]()
Tamaaaam oldu o vakit kuzum hiç bulaşmaBebelerle gözüm kesmiyor ama bilemedim![]()
olmaaazzzzzÇokta seyapma olurmu yorma kendini ya biz hallederiz aramızda sen seneye katıl abla![]()
Rakip kaçırmacaTamaaaam oldu o vakit kuzum hiç bulaşma![]()
Seni yaşlı kurt seni fasille seniiiiiiiolmaaazzzzz
menüm hazır bile![]()
Yapması bişey degil vallaSadece yemek tarifi değil canım çorba bile olabilir mesela kalan pirinç ile yayla çorbası,kalan keklerden truf veya kupta tatlılar:)
Tavuk suyu veya et suyu değerlendirilebilir:)
Seni seniiiTamaaaam oldu o vakit kuzum hiç bulaşma![]()