- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Ramazan sofrası kuracaksınız.Sofrada bir tane artan yemeklerden bir tarif olacak:)Hayirli olsun birazda acklama ala bilirmiyim Nevreste yanı isrfi onleyen bir tarifmi yapacagiz
Geçmiş olsun canım. Ne yedin dün akşamyemek yapmaya gidiyorum
dün gece acileydim,sabah baygın baygın yatıyodum.adam eve gelince inanmıcak hasta olduğuma
gaz sancısı çektim çok fena,böğür böğür ağladım hastanede.doğursaydım daha kolaydı :)
Ne oldiiiievlaefe yi çağırdınız mı
Sofra yarışmamız var:)Ne oldiiii
Bu metinde tarif detaylari olucak mi pekiYok canım:)
Konu açılmayacak resim ve metin bana gönderilecek:)
Yok canım en fazla 3-5 cümle olsunBu metinde tarif detaylari olucak mi peki
Yessss masa yemekler foto baska bisey var miSofra yarışmamız var:)
Yessss masa yemekler foto baska bisey var mi
Şurayı oku canım:)Canım Ramazan sofrası kuracaksınız.Sofrada bir tane artan yemeklerden bir tarif olacak:)
Yani bu tarz tasaarruf ile ilgili yapılan bir tarif mutlaka olacak:)Mesela kalan pidelerden tirit, iskender:)Kalan pilavdan çorba veya başka bir yemek:)
Sebzeler ziyan edilmez veya et suları:)Onlar çorba pilavda kullanılır:)
Resimleri bana göndereceksiniz.Özelden yazacaksınız.
Sofra resmi dışında bir yazı istiyoruz.Tasarrufla ilgili veya yaptığınız tarif ile ilgili:)
Hep sen yakalıyorsun beni bakalım aklıma geldi birşeyler ama fırsatım olur mu bilemedim
Canım Ramazan sofrası kuracaksınız.Sofrada bir tane artan yemeklerden bir tarif olacak:)
Yani bu tarz tasaarruf ile ilgili yapılan bir tarif mutlaka olacak:)Mesela kalan pidelerden tirit, iskender:)Kalan pilavdan çorba veya başka bir yemek:)
Sebzeler ziyan edilmez veya et suları:)Onlar çorba pilavda kullanılır:)
Resimleri bana göndereceksiniz.Özelden yazacaksınız.
Sofra resmi dışında bir yazı istiyoruz.Tasarrufla ilgili veya yaptığınız tarif ile ilgili:)
Anlamdim bi şey daha burda da miyaparken resimlerini cekeceyizmi ....Hayırdır
Yok sadece sofra bir resim:)Anlamdim bi şey daha burda da miyaparken resimlerini cekeceyizmi ....
GuzelYok sadece sofra bir resim:)
Bakalım kimden gelcek ilk herkezde hummalı bir yarış varHerkes sofra kurmaya mı gitti
Geldi bile:)Bakalım kimden gelcek ilk herkezde hummalı bir yarış var
Herkese başarılar dilerimArkadaşlar merhaba
Fairy ile iftar sofraları yarışmamız başlamıştır.Bana özelden iftar sofranızın resmini göndereceksiniz.
Sofranızda israftan kaçınarak yaptığınız bir tarif olacak yani bayat ekmeklerden,bir gün önce kalan pilavdan,kalan köftelerden bir tarif yapacaksınız.Tarife gerek yok.Sadece tasaruf ve israf ile ilgili kısa bir metin hazırlayıp bana göndereceksiniz.
@Nana
@Elalis
@deynepnaz
@retro_hippo
C A N O
@Canfeb
@Youlost16
@alimiyon
@LezzetliCipetpet
@Emira SY
@Rakika
@kukrim27
Blue_Peri
@Gizemm0
@Bal0ncuk
Elhan
@Minik Meleklerim
@Dahliadivin
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
@Yasnaz
@2019 mutluluk
@FairyTale16
@Feslegen Kokulu Nane
@Birtutammutluluk
@MigiMadid
@Kmsl Hnd
Iy iy gelsin bakalım bende onadan ilhamlanirimGeldi bile:)