- 29 Nisan 2015
- 31.357
- 105.523
Benimkinin bı alt modeli ha artık gözüme baka baka inadına yapıyor o ayrıYok kiz gizli gizli yapıyor yanimda beni gözetliyor dolabi açıp alip kaçıyor ben gormuyorum saniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinin bı alt modeli ha artık gözüme baka baka inadına yapıyor o ayrıYok kiz gizli gizli yapıyor yanimda beni gözetliyor dolabi açıp alip kaçıyor ben gormuyorum saniyor
Madalyanı aktifleştirYok kiz gizli gizli yapıyor yanimda beni gözetliyor dolabi açıp alip kaçıyor ben gormuyorum saniyor
O halde çok komikYok kiz gizli gizli yapıyor yanimda beni gözetliyor dolabi açıp alip kaçıyor ben gormuyorum saniyor
Ama sonrası güzel canım:)Bizim ailede ikiz coktur bende icten ice korkmustum ya benimde olursa diye ama iki taneye bedel zaten bide ikizi olsa dusunemiyorum bi yandan guzelde buyutmesi zor
Abla ne madalyası çorbalarda kazandimi yoksa orayla hiç alakam kalmadıa
Madalyanı aktifleştir
Çorbalar yarın bitiyor:)Abla ne madalyası çorbalarda kazandimi yoksa orayla hiç alakam kalmadı
Pınar bitti miÇorbalar yarın bitiyor:)
Pınar canım:)
Sonrasi guzelde iki senedir bittim ben omrumden iki yil gitti uykusuz diyorum hicte ilerde bunlari unutacak gibi degilimAma sonrası güzel canım:)
Oğlum bu süreçte keşke benimde ikizim olsaydı diyor
Eski yarışmaPınar bitti mi
Canım uykuyu unut:)Sonrasi guzelde iki senedir bittim ben omrumden iki yil gitti uykusuz diyorum hicte ilerde bunlari unutacak gibi degilim
Eşim de hala çocuk istiyor artık kafamı yastığa koyup dilediğim kadar uyumak istiyorum diyorum bir gün de ben uykumu almış olup kalkayim amaSonrasi guzelde iki senedir bittim ben omrumden iki yil gitti uykusuz diyorum hicte ilerde bunlari unutacak gibi degilim
Heee iyiiEski yarışma
Oldu gözüküyor :)) hayırlı olsunYapamadım ya Nevreste
Fairy madalyasıda var:)O zaman bundan sonra pınar hep bizimle anladığım kadarıyla
Benim olmalıFairy madalyasıda var:)
Abla şimdi sen mi birincisin yoksa ikinci olan mi :)Çorbalar yarın bitiyor:)
Pınar canım:)