• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. EVLİLİK YILDÖNÜMÜ HEDİYE YARDIMI =)

elfatmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
97
37
88
34
KIZLAR 12 EKİMDE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ VAR HEDİYE NE ALMALIYIM SİZCE ?? ŞİDİYE KADAR KAZAK PARFÜM ATKI FLN ALDIM AŞK TAPUSU DİYE BİŞEY VARDI ONDAN YAPTIM AKLIMA BİŞEY GELMİYO SİZCE NE ALMALIYIM

=) DEME ÖYLE YAA :) GÜZEL OLUR İNŞALLAH EŞİMDE YAPAR BELKİ BİŞEYLER YAPAR MI Kİ YAPMAZ MI :)

AMAAANNN EVLAT VERİYORUM DAHA NE HEDİYESİ DİYESİM VAR AMA YİNEDE İÇİM EL VERMİYO ALMAK İSTİYORUM BİŞEYLER EHH ARTIK Bİ ÇİÇEK Bİ YEMEK BİLEMEM YAPSIN İŞTE BANANE :)

iş yerinde sürekli büyük harf kullanıyorum da alışkanlık. hoş bişeyler yapasım var ama ne biliyim bulamadım bişey gömlek

masa başı çalışan ise masasında kullanabileceği bir şey alabilirsiniz, biblo olur, fotoğraf çerçevesi olur, kalemlik seti falan olur :)
çok ucuza kaçmadım dimi.

daha pahalısını istersen, madem baba oluyor, baba koltuğu olur .

AMAAANNN EVLAT VERİYORUM DAHA NE HEDİYESİ DİYESİM VAR AMA YİNEDE İÇİM EL VERMİYO ALMAK İSTİYORUM BİŞEYLER EHH ARTIK Bİ ÇİÇEK Bİ YEMEK BİLEMEM YAPSIN İŞTE BANANE :)
olur mu o zaman oda evladın hammaddesini vermiş oluo sana

Bizde 11 ekimde evlendik 1. Sene olucak neredeyse eşimin kutlamaya niyeti yok çünkü 30 ağustosta 31 haftalik bebeğimi kaybettim. Oğlunun arkasindam kutlamak istemiyor hele ki 5 ekimde eşimin doğum günü onu bile istemiyor çok zor:(

Bizde 11 ekimde evlendik 1. Sene olucak neredeyse eşimin kutlamaya niyeti yok çünkü 30 ağustosta 31 haftalik bebeğimi kaybettim. Oğlunun arkasindam kutlamak istemiyor hele ki 5 ekimde eşimin doğum günü onu bile istemiyor çok zor:KK43:
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
çok üzüldüm canım Allah sabır versin ne diyim bilemedim yaa

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
çok üzüldüm canım Allah sabır versin ne diyim bilemedim yaa
Saolun Ben acimi hafifletmek icin elinden geleni yapiyorum olmuyor işde karnimda bile çok sevdik çok da bagladik doğmuş bi şekilde.. Esim çok severdi karnimi öperdi oğlusun nabiyomus derdi severdi hep :KK43: simdi çok özlüyorum diyor ben oğlumun arkasından hic bisey yapmak istemiyorum diyo ne yapmaliyim ki:KK43:

Gecen hafta yıldonumumuzdü ben ıkı gomlk ıkı pant aldım esımde cok sık bıtere yemege davet ettı bırde cıcegım :) ne alırsanz alın karsılığını bklemeyın olurmu daha anlamlı olmadı için

NEDEN OLMUŞ PEKİ NE DEDİ DOKTOR
Yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş ondan öldü bebeğim . 30 haftadan sora tansiyon cikiyormuss mutlaka her gün olculun... Hafta ay değil hergun.. Benin acimi kimse yasatmasin. Evlat acisi çok kotu:KK43:

Gecen hafta yıldonumumuzdü ben ıkı gomlk ıkı pant aldım esımde cok sık bıtere yemege davet ettı bırde cıcegım :) ne alırsanz alın karsılığını bklemeyın olurmu daha anlamlı olmadı için
BEN pek bişey beklemem zaten ama bişeyler yapıyor olmak da hoşuma gidiyo yani o yapmıyo yada benimkinden daha iyi değil diye hiç düşünmem :)

Yuksek tansiyondan göbek bagi kopmuş ondan öldü bebeğim . 30 haftadan sora tansiyon cikiyormuss mutlaka her gün olculun... Hafta ay değil hergun.. Benin acimi kimse yasatmasin. Evlat acisi çok kotu:KK43:
gerçekten çok acı bi durum çok üzme kendini yine olur Allah ın izniyle veren de O alan da O

Back