1. ETAP Kilo Alma Yarışması

ufff bugün pantolon almaya gittim.36 basenden bol gedi,34 aldım moralim bozuldu yaaabeni de alır mısınız yarışmaya?

arkadaşlar bugun normalde 4.hafta yani 1.etap ın sonu olan sonuçları girecektim.. ancak yalnızca 6 kişiden mesaj geldi.. yarın akşama kadar haberleri bekliyorum.. ona göre son bir tablo ile karşınıza çıkacagım .. isterseniz etap devam edebilir tabiki.. ama idareyi elden bırakacagım.. üzüldügümden kızdıgımdan değil tabiki.. aslında ben çok seviyordum.. burda sizleri gördükçe yiyesim geliyordu, sorumluluk hissediyorduk birbirimize karşı.. ama sorumluluk hissedenlerin sayısı gitgide azaldı. başka birimizin ilgilenmesi hem havayı değiştirir hem belki de daha canlılık getirir.. benim okulum çok yogunlaştı ve nolursa olsun hastalık olmadıgı muddetce gununde ve hastalık durumunda 1 gun sonra bildirdim ama bundan sonra bu istikrarı sağlayamayacağım için görevi devretmem gerekiyor bir arkadaşa 30 kişiyle başladık 6 kişiye düştük üzülmemek elde değil

kızlar size bir mujdem war.... BEN HAMILEYIM
ama iştahım hala yok inş bebegımın gelısımı norml olur.. dua edın sızı sewıyorum

ama iştahım hala yok inş bebegımın gelısımı norml olur.. dua edın sızı sewıyorum

Gözün aydın.Zayıfım iştahım yok diye hiç korkma bebeğib için.Ben 40 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyla doğuma girdim.Oğlum 3800 doğdu maşallah.

ayy çok ama çok sevindim.. açılır canım iştahınn merak etme hiç inşallah sağlıkla doğar, ailenize bereket ve mutluluk getirir çok mutlu oldum bu habere

Çok tebrik ederim. Beslenme için doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin bence. Kuzenimin eşinden biliyorum fazladan vitamin veriyorlar bebeğin gelişimi için. Ve yemeniz ve yememniz gerekenleri de söylüyor. Artık kiloya takmayın bence. Benim annem de zayıfmış hamile kaldığında ama ben 4 kilo doğdum.

Çok üzüldüm böyle olmasına. Yarışma epey motivasyon sağlıyordu, özellikle ilk zamanlarda herkes paylaşım yaptığında. Şu an ilgilenecek durumda değilim, önümüzdeki 3-4 hafta baya yoğun olacağım, internete pek giremeyebilirim. Umarım görevi üstlenebilecek biri çıkar. Tabii bir de insanların paylaşımı, katılımı önemli. Senin yerin ayrı ama sevgili elclone Bir kere başlangıç senin vesilenle oldu.

ankacım çok tatlısın teşekkür ederim derslerim bu kadar yoğun olmasa moralimi bozmaz yine yürütürdüm yarışmayı ama aksatmak hiç istemiyorum inan ki benim aklımda biri var aslında ama onun vakti var mı bakalım

ayrıca.. heyecan bir gun daha devam etsin ve size sonucları yarın açıklayacagım izin verirseniz.. yeni mesajlar da geldi.. yarını bekleyin biraz daha heyecanlanın

@ Eclone, benim kilolari takip etmek icin zamanim var,
yeterki yarismayi bitirmeyelim, yoksa aldiklarimizi hizla geri veririz gibi geliyo bana..:44:

ay allahım sonuçları yazıyorum yazıyorum yanda bir tane reklam çıkıyor sürekli..

Son düzenleme:
no.isim....................boy.......kilo.......hdef kilo......1.HAFTA..........2.HAFTA..........3.HAFTA..........4.HAFTA
1 HepBaharOlsa........1.62......48...............53............48............48.8..............48.6...............49.3:125:
2 elclone.................1.68......46...............53............47............47.5..............47.2...............47.6:78:
3 whisper90.............1.60......42..............50............42.............43.5.............44..................44.1
4 Irazcik..................1.56......42.5............50............42.5..........43................42.6...............43:13:
5 altamiano..............1.75......57..............62............57.................................57..................57
6 nazlı1...................1.75......50..............56............51.................................49.5...............50
7 tugce1290............1.60......38..............45............38.............38.5...................................39:13:
8 ebruli80................1.60......43..............48............44..................................43.5..............44:81::128:
9 sg_ceyda.............1.68......45..............53............45.............44.8...............46.1..............45.8
10 Gamzeli_st............1.60......47.5...........50............47.5...............................47.4...............48.5
11 anka87.................1.74......50.5...........56............51.8............52................52.7...............52.8 SÜPERR !:119:

Son düzenleme:
HEDEFLERIMIZE NE KADAR KALDI ? NE KADAR YOL KAT ETTİK ?

HepBaharOlsa ... 3.7 kilo kaldı.. veeee %26 yol kat etmişsin

elclone ... 5.4 kilo kaldı.. veeee %23 yol kat etmişimm

whisper90 ... 5.9 kilo kaldı.. veeee %26 yol kat etmişsin

Irazcik ... 7 kilo kaldı... veeee %7 yol kat etmişsin

altamiano ... 5 kilo kaldı...

nazlı1 ... 6 kilo kaldı...

tugce1290 ... 6 kilo kaldı.. veeee %14 yol kat etmişsin

ebruli80 ... 4 kilo kaldı.. veeee %20 yol kat etmişsin

sg_ceyda ... 7.2 kilo kaldı.. veeee % 10 yol kat etmişsin

Gamzeli_st ... 1.5 kilo kaldı.. veeeee % 40 yol kat etmişsin

anka87 ... 3.2 kilo kaldı... veeee % 41 yol kat etmişsin

Anka87 ye kocamannn bir alkışş !! ve kucak dolusu sevgilerr.... ayın şişkosu sen seçildin tatlımm

kızlar, şaka bir yana umarım hepimiz istedigimiz fizige ve güzel hatlara sahip oluruz..

öncelikle anka87 ye sonra diger butun katılımcılara gerek paylaşımları, gerek devamlılıkları, kilo alsın almasın en azından yarışmaya girerek çaba gösterdigi için sevgilerimi yolluyorumm

umuyorum ki, bu etaplar yakın zaman içersinde amacına ulaşacak ve istedigimiz kilolara kavuşacagız.. o zaman da burda gelip aldıgımız kıyafetlerin ne kadar güzel oldugunu, kendimizdeki ruhsal ve fiziksel değişimleri, dışardan aldıgımız güzel tepkileri paylaşacagız.. nasıl zor anımızda birlikteysek mutlu anımızda da birlikte olacagız !! sizleri çok seviyor ve öpuyorum..

bende aranıza katılabılırmıyımmm cok zayıfım ve alacagım yerde daha da verıyorumm artı yenı evlıyım ınsanların evlı bı kadın gıbı degıl de cocuk gıbı bakmalarından sıkıldım yardımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…