kızlar size bir mujdem war.... BEN HAMILEYIM
ama iştahım hala yok inş bebegımın gelısımı norml olur.. dua edın sızı sewıyorum
ama iştahım hala yok inş bebegımın gelısımı norml olur.. dua edın sızı sewıyorum
arkadaşlar bugun normalde 4.hafta yani 1.etap ın sonu olan sonuçları girecektim.. ancak yalnızca 6 kişiden mesaj geldi.. yarın akşama kadar haberleri bekliyorum.. ona göre son bir tablo ile karşınıza çıkacagım .. isterseniz etap devam edebilir tabiki.. ama idareyi elden bırakacagım.. üzüldügümden kızdıgımdan değil tabiki.. aslında ben çok seviyordum.. burda sizleri gördükçe yiyesim geliyordu, sorumluluk hissediyorduk birbirimize karşı.. ama sorumluluk hissedenlerin sayısı gitgide azaldı. başka birimizin ilgilenmesi hem havayı değiştirir hem belki de daha canlılık getirir.. benim okulum çok yogunlaştı ve nolursa olsun hastalık olmadıgı muddetce gununde ve hastalık durumunda 1 gun sonra bildirdim ama bundan sonra bu istikrarı sağlayamayacağım için görevi devretmem gerekiyor bir arkadaşa30 kişiyle başladık 6 kişiye düştük üzülmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?