• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. ETAP Kilo Alma Yarışması

elclone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
475
0
46
Ankara
KİLO ALMA YARIŞMASI 1. ETAP..

merhabalar kızlar.. :3: zayıf olmanın ne buyuk dert oldugunu bir biz yaşayanlar biliriz.. '' ayy sana birşey yedirmiyorlar mı??'', ''üflesem uçarsın '', ''azcık kilo al kemiklerin sayılıyor, ''kollara bak incecik kırılcak şimdi'' .. hepimiz bunlardan bazılarını duymuşuzdur ve hala da duyuyoruz.. bol gelen kotlar mı dersiniz, eteğin altında çöp gibi duran bacaklar mı, istedigimiz dekolteli kıyafeti giyememek ve yazın sıcagında bile kat kat giyinmek mi.. insan sırf kilosu yuzunden özguvenini kaybediyor.. evet napıcaz şimdi nasıl kilo alcaz dediğinizi duyar gibiyim.. çok basit.. biz de kendi yarışmamızı düzenleyeceğiz : kilo alma yarışması.. şimdiki kilomuzla hedef kilolarımızı yazacagız ve her haftanın sonunda ne kadar kilo aldığımızı hep birlikte göreceğiz.. burda gun içinde yediklerimizi ve kilo almak için yaptıklarımızı paylaşarak birbirimizi de motive edeceğiz ve istedigimiz her kıyafeti giyip kilolarımızla mutlu mesut yaşayacagız..

yarışma olmadıgı takdirde hep aman bugun de az yedim napayım yarın yerim tarzı fikirlerle hedefimize bir turlu ulaşamıyoruz.. ama burda hem rekabetin getirdigi heyecan hem de sorumlulukla hepimiz kilo alacagız.. inanın yarışma ilerledikçe aldıgımız kilolarla özgüvenimiz ve moralimiz o kadar yerine gelecek ki yarışma çok daha keyifli bir ortama dönüşecek.. :16:

kurallar:

1) konu dışı yazı yazmak ve yarışmacı olmayanların yorum yapması yasaktır.
2) yarışmacılar her hafta sonunda kilo değişimlerini konu sahibine mesaj yoluyla bildirecektir. 1 hafta haber vermeyenin yarışmacılıgı dondurulur,bu durum 2 haftaya çıkarsa diskalifiye edilir.

NOT: YARIŞMA 30.09.2011 de başlayacaktır. o gunden itibaren kiloyu forumda paylaşmak yasaktır.. 1 hafta sonunda bana özel mesajla bildireceginiz kilonuz toplu olarak yayınlanacaktır.. KİLOLU OLAN KAZANSIN KIZLARR :65:

Son düzenleme:
o zaman ilk mesajı ben yazayım benim boyum 1,75 kilom 57 ama ben 62 kilo olmak istiyorum kollarım çok zayıf, ben katılmak istiyorum yarışmaya...

YARIŞMACILARIMIZ

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa
2|iremsusanli
3|elclone|1.68|46|53|
4|Nessy
5|cadica
6|Lemon_
7|whisper90
8|Irazcik| |42.5|50
9|altamiano|1.75|57|62
10|nazlı1|1.75|50|56

arkadaşlar, katılmak isteyenler bilgilerini yazın ben listeye ekleyeyim..:80: ancak kuralları dikkatli okuyun.. her hafta sonunda kilonuzu bana özel mesajla bildirmeniz gerekiyor.. iki hafta devamsızlıkla diskalifiye oluyorsunuz malesef :53:

Son düzenleme:
en garip hedef benimki galiba ama ben sevmiyorum çok zayıflığı şöyle azıcık gözle görüneyim istiyorum:) bu arada ben bugün başladım hemen kilo alma çalışmalarına...bir tabak tuzlu badem ve antep fıstığı karışımını yedim, arkasından bir konserve kutusu haşlanmış mısırı yeniden haşlayıp mayonezle karıştırıp, içine az miktarda baharat ve tuzla karıştırıp mideye indirdim, şimdide bir armut ve şeftaliyi yemekle uğraşıyorum...böyle ıvır zıvırları yemeye iştahım var ama doğru dürüst işe yarayaca yemekleri ve yanında ekmeği yiyemiyorum...bu arad yatmadan önce bir bardak ılık sütün içine 2 yemek kaşığı duy pekmezi koyup içmeyi düşünüyorum...mdem bozulmaz inşallah:)

en garip hedef benimki galiba ama ben sevmiyorum çok zayıflığı şöyle azıcık gözle görüneyim istiyorum:) bu arada ben bugün başladım hemen kilo alma çalışmalarına...bir tabak tuzlu badem ve antep fıstığı karışımını yedim, arkasından bir konserve kutusu haşlanmış mısırı yeniden haşlayıp mayonezle karıştırıp, içine az miktarda baharat ve tuzla karıştırıp mideye indirdim, şimdide bir armut ve şeftaliyi yemekle uğraşıyorum...böyle ıvır zıvırları yemeye iştahım var ama doğru dürüst işe yarayaca yemekleri ve yanında ekmeği yiyemiyorum...bu arad yatmadan önce bir bardak ılık sütün içine 2 yemek kaşığı duy pekmezi koyup içmeyi düşünüyorum...mdem bozulmaz inşallah:)

ooo süpersin afiyet olsun.. ben de heveslendim bak şimdi :56: ton balıklı salata yapıyımm.. bir de mama var.. hımm.. yarın da pr....n alıcam iştahım açılsın diye :) aslında ben de 53 değil de 55 olmak isterim ama abartmayayım dedim bir anda :30:

Son düzenleme:
kızlarr ii akşamlarrr ŞAKA GİBİSİNİZZZ yaaaa ne güzell vall çok özendim:(( ben zayıflıcam dye yırtınıyorum siz kilo almak için ay çok hoşssun valla.
akşam yemeğinde yediğim 2 dilim börek bir bardak ayranın pişmanlığı içeriisndeyim ay sizz ton balıklı salatalar, mayonezli mısırlar falan aaaayyy yanıgın var:))

ay yedikleriniz löp löp et pıt pıt yağ olsun inşallaaahhh:))

kızlarr ii akşamlarrr ŞAKA GİBİSİNİZZZ yaaaa ne güzell vall çok özendim:(( ben zayıflıcam dye yırtınıyorum siz kilo almak için ay çok hoşssun valla.
akşam yemeğinde yediğim 2 dilim börek bir bardak ayranın pişmanlığı içeriisndeyim ay sizz ton balıklı salatalar, mayonezli mısırlar falan aaaayyy yanıgın var:))

canım çok teşekkürler tatlı dileklerin için :71: ancak başkaları da olur diye şimdiden söyleyeyim.. yarışma başladıktan sonra yarışmacı olmayanların yazması yasak malesef.. çok sağol tabiki dileklerin için :32:

canım çok teşekkürler tatlı dileklerin için :71: ancak başkaları da olur diye şimdiden söyleyeyim.. yarışma başladıktan sonra yarışmacı olmayanların yazması yasak malesef.. çok sağol tabiki dileklerin için :32:

pardon canım yaaaaaaaa tutamadım kendimi görünceee sıkıntı veriyorsam hemen çıkayımmmmmmm

ooo süpersin afiyet olsun.. ben de heveslendim bak şimdi :56: ton balıklı salata yapıyımm.. bir de mama var.. hımm.. yarın da pr....n alıcam iştahım açılsın diye :) aslında ben de 53 değil de 55 olmak isterim ama abartmayayım dedim bir anda :30:

sağol canım inanmayacaksınız biraz önce de bir tane elmalı kurabye yedim:) ay normalde hayatta bu kadar şeyi üst üste yemem yani yiyemem ama bu topiği görünce bana bi haller oldu acaba olacak mı bu iş bu defa:) canım o dediğin ilacı ben daha önce kullandım uyutmaktan başka işe yaramıyor psikolojik olarak iştahınız açılıyor bir kaç gün ama sonra bi halszlik bi yorgunluk vallahi sakız çğnemeye derman kalmıyor yani bnede öyle oldu ama fayda görenleri de duydum umarım sen görürsün...

ama sizi motive edebilirim istersneizz yemek istediklerimi ama yiyemedikleirmi yazabilirim:) benim yerime yersiniz hehe, bir arkdaşım var semoş çırpı bacak diyordu kendine çok zayıflığından şikayet ediyorduu bu dönem öğlenleri birlikte takıldık hehe şimdi diyetimi başlasam diyorr kilosunu beğeniyor şuanda sadece göbeğinden kurutlmak istiyor:Dd bütün suçlu benim kiki

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa
2|iremsusanli
3|elclone|1.68|46|53|
4|Nessy
5|cadica
6|Lemon_
7|whisper90
8|Irazcik| |42.5|50
9|altamiano|1.75|57|62
10|nazlı1|1.75|50|56
11|nemlibulut|1.60|42|47

pardon canım yaaaaaaaa tutamadım kendimi görünceee sıkıntı veriyorsam hemen çıkayımmmmmmm

yok yani oku tabiki ama katılımcıların değişimleri yedikleri neler yaptıklarıyla, neler hissettikleriyle ilgili bir konu olacak.. hani geyiğe dönmesin ortam, yarışma amacından sapmasın diye anlatabiliyormuyum.. kilo almamız için önerilerin varsa diğer başlıklarda ilgiyle dinlemeye hazırız tatlım :71:

Back