Canım ben 21 tane okuyayım Allahım şifa versin inşallahMerhaba güzel kadınlarBenim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun canım.Canım ben 21 tane okuyayım Allahım şifa versin inşallah
Cümlemizin muradını hayırlısıyla kabul etsin Rabbim canım benimAllah razı olsun canım.Senin de ne muradın varsa versin inşallah
Allah razı olsun, ne muradın varsa versin. Çok teşekkür ederimRabbim acil sifalar versin tez vakitte okudum canim
AminnnCümlemizin muradını hayırlısıyla kabul etsin Rabbim canım benim
Canımm şimdii okudum ve dualarıma senide ekleyeceğim Ayşecim hastalığın izi bile kalmasın rabbim şifa versiin en yakın zamanda hayırlı haberlerini alalımMerhaba güzel kadınlarBenim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Cumlemizin insallah maddi manevi sikintilarimizi gidersin RabbimAllah razı olsun, ne muradın varsa versin. Çok teşekkür ederim
Amin amin aminCanımm şimdii okudum ve dualarıma senide ekleyeceğim Ayşecim hastalığın izi bile kalmasın rabbim şifa versiin en yakın zamanda hayırlı haberlerini alalım
Amin, inşallah. Allah razı olsunhastayım şuan ama bittiğinde mutlaka okuyacağım kardeşim Allah şifa versin tez zamanda
Amin mervem7 okudum canım. Rabbim şifanı versin. Gönlünün muradını versin.
AmiiinnnCumlemizin insallah maddi manevi sikintilarimizi gidersin Rabbim
Amin, çok teşekkür ederimBen de 10 tane okudum . Rabbim şifa versin insallah
amin Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşimAmin, inşallah. Allah razı olsunÇok teşekkür ederim
Amin, çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?