- Konu Sahibi birprensesinannesi
-
allah allah yanlış anlama arkadaşım da kapalıyım diosun başkalarına dekolte göstermekten bahsediosun walla çok enteresan... kadın olsun erkek olsun herkese günah bunu senin benden iyi bilmen lazım
walla benım için baskasının dolgu görmesi önemlı degıl.ben esıme karsı ezık hıssedıyorum kendımı.keske buyutmenın dogal bır yolu olsaçama yınede özel gunlerde işe yaraya bilir.yerimseniben
aynen:roflolay çok enteresan yaa
aklıma desteksiz bikini giyemediğim geldi bi an için
ama denize girince bant yapışkanlığını kaybeder
rezil olurum
allah allah yanlış anlama arkadaşım da kapalıyım diosun başkalarına dekolte göstermekten bahsediosun walla çok enteresan... kadın olsun erkek olsun herkese günah bunu senin benden iyi bilmen lazım
bayan bayana tamam işe yarayabilir sonuçta sadece dekolte görünüyor ama eşimin de hoşuna gidiyor demişsiniz eşiniz anlamıyor mu?
yani kusura bakmayın giyinikken tamam da sonrada takke düştü kel göründü hesabı :26:
destekli sütyene göre daha iyi sonuç olacağı kesin :)
ben elime yüzüme bulaştırıp adama rezil olurum kesin
bir de ben şey duymuştum bantlayıp birbirine yakınlaştırınca zamanla aradaki fark kapanıp göğüsler birbirine yaklaşıyormuş
ne kadardır bantlıyorsun sen böyle bir fark hissettin mi
ben de deneyim merak ettim çok :) fikir için teşekkürler
ben de kullandığım bir şeyi tavsiye edeyim. bu konuda da bahsi geçmiş.
şişirilebilen pedler var. onlardan aldım. sütyenlerim genelde çıkarılabilen pedli oluyor.
onların kendi pedini çıkarıp şişme pedi yerleştiriyorum. istediğim kadar şişiriyorum.
böyle de fazlasıyla büyük gösteriyor.
oda süpermiş ya nerden ne kadar aldın acaba marka söylemek yasakmı acep?
hiç kolay deil cnm kolaysa başına gelsssiiiinnn :))tşklerrrValla ne deyim hanımlar işiniz zor kolay gelsin size : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?