Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 1. çocuğun kıyafetleri 2. ye saklansın mı?

ben çok özel olanlardan birkaç tane sakladım ama heryerde buluanabilen alabileceğim şeyleri verdim ikinci olur olmaz nasip çevrende ihtiyaç sahibi bir çocuğu çıplak ayakla yırtık giysiyle görünce baza altında kıyafetlerin daha doğmamış bir çocuğu beklemesi doğru olmuyor tabi herkesin fikrine saygı duyarım bu benim düşüncem keşke elimizde olsa herzaman ihtiyacı olanlara destek olabilsek eğer birgün nasip olurda ikinciyi doğurursam zaten insan ikincide daha bilinçli oluyor öyle her hoşuna gideni almıyor neyin kullanılacağını biliyor onada birkaç parça birşeyler alırız olup olmayacağı belli değil varolan çocuklar giysin bir işe yarasın

kızlar bende saklıcaktım ama eşimin bi akrabası yeni dogum yaptı minicik kızının ayagına giydircek patigi bile yok çünkü 4.çocuk ve korunma onlara göre günahmış çok tartışltık bukonuyu ama kadın mecburiyetten yaptım diyo hep ötekilerde ne bulursa giyiyo eşi 12saat işte çalışıyo aldıgı 700tl maaş daha sigorta yok ve 4çocuk nasıl yaptın neye güvendin diyom haklısın diyo boynunu büküyo bebege acıyom 250kira 250 eşya taksidi geri kalanlada geçiniyolar eş dost yardımıyla kızımın pek bişiyi küçülmedi çünkü önüne gelen,i alan bi anne değilim saklıcaktım ama bugün ayırdım bikaç tane kıyafetini kızımın ama yeterli olmıcak sanırım eğer yollamak istiyen olursa sevap işlemek ve bi masumun üstünü giydirmek amaçlı ben onun adına herkese iletcem bu fikrimi teşekkürler...

bende geçen dolabı boşaltım
küçük gelenleri ve kışlıkları kaldırdım
giydiremediğim okadar çok eşya varki
1 kere bile giymeden küçük gelmişler
ama yinede veremicem kimseye
2.ince saklamak için değil
2inciyi düşünücek olursam aynı şekilde onun içinde çılgın gibi alışveriş yaparım eminim
ama kızımın eşylarını vermeye kıyamiyorum
hepsi çok tatlı hepsi çok güzel
bazıları lekeli, onlara bile kıyamadım
evim müsait hepsini güzel temiz koliledik ve çatıya kaldırdık
birilerine yardım etmek istedikten sonra eskilerlen değil yeni alarak yardım etmeyi tercih ediyorum kendi adıma

BENDE SAKLADIM 5 YASINDA OĞLUM VAR HELEKİ BEBEKLİK KIYAFETLERİ DAHA GİYDİREMEDEN KÜÇÜLEN TULUMLAR KIYAFETLER NELER YOKKİ VAKUMLU HURÇ ALDIM HEPSİNİ İÇİNE KOYDUM 3 BÜYÜK VAKUMLU HURÇ DOLUSU KIYAFET VAR AMA BEN LEKELİLERİ FLN ATTIM GÜZELLER DURUYO OĞLUMUN MİS KOKUSUYLA KARDEŞİDE BÜYÜSN NOLCAKKİkaydirigubbakcemile2

tüm kıyafetlerinin hatıra olarak saklanması bana hiç mantıklı gelmiyor, paketleyip kaldırıyoruz, durmadan açıp açıp bakamayızki, ben 2. ye yepyeni olanları saklıyorum, lekeli olabları vericem birilerine, 2. ye dışarıda gezmeye falan alırım yeni, lekeli olanları giydirmek istemiycez bence.

bende saklamaktan yanayımm
2ncii çocukta neden birdaha okadar masraf yapayımm
kocalar kolay kazanmıyoo

saklıyorum hala neden bilmiyorum ama 2.yi çok uzun bir süre düşünmüyorum
ama saklıyorum nedense ayırmak istediğim bazı şeyleri var onları ayırıp ayrı bir koli yapmam
lazım geri kalanlarıda vericem diyorum ama ama işte şimdilik bekliyorlar baza altında

ihtiyaci olan birini bulsam vericem ama bulamadigim icin su an hala kücüklerini sakliyorum yeni dogan elbiselerini verdim bir arkadasa

bebekler çok hızlı büyüyorlar..İlk bebeğim de, ilk bebeğim olduğu için hevesle bir sürü giyecek almıştım. hepsi yepyeni (hatta etiketli) duruyorlardı.. çok severek aldıklarımı sakladım 2. bebeğime. gerçi 2.bebeğime hamileyken de yine birşeyler aldığım için yine de yeni gibi kaldı kıyafetler.. 2. den sonra verdim guclubacismile

bence kesinlikle saklanmalı ben ilk kızımda çok fazla saklamadım bir kaç şey ikinci kızım çok fazla kusuyor günde en az 7 8 kere kıyafet değiştiriyoruz.keşke herşeyi kalsaymış.zaten çok çabuk büyüyorlar.ablasının artık iyi olan hiç bir kıyafetini vermicem.

bende sakladım cogunu bir kısmınıda verdim ihtiyac sahıbıne bir kısmınıda attım cok deforme olmusları..sakladıklarımı yıne ayırmayı dusunuyorum kullanmıyacaklarımı atarım..bir daha hamıle kalırsam bebişimin cinsiyetıne gore yıne ayırıp gonderirim kullanmayacaklarımı..

ben şuan hamileyim herşeyini kaliteli alıyorum ama saklıycamı sanmıyorum.eğer durumunuz iyise bence saklanmamalı ihtiyacı olan birine verilmeli.ben saklarsam kızımın hastane çıkışını,ilk giydirdiğim çorabı ve ayakkabısını saklamayı düşünüyorum.onuda ikinci bebeğim için değil sandıkta saklıycam kızım büyüdüğünde ona vermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…