- 26 Nisan 2010
- 225
- 34
- 98
- Konu Sahibi AskKirintisi
-
eğer maddi durumun iyiyse saklamayın ihtiyaç sahiplerine verin...hem bebeğinizin başına gelebilecek kazayı belayı önler sadaka niyetine...
benim 5 yaşında kızım var ve neredeyse hepsini dağıttım..2. hamileliğim ve bu da erkek olacak inşallah...iyiki vermişim diyorum...
bu arada ben 2. çocuktum ve hep ablamın eskilerini giyerdim kendi kendime çocuğum olursa 2. ye de hep yeni alacağım derdim:))kısmet...
Peki ya emzikler biberonlar....
Benim oğlan ne biberon emdi ne de emzik bir sürü biberon emziği var, 3-4 yıl beklermi acaba.
bırak 2 yılı senelerce saklanır.
senin hiç bebeklikten kalma bi kıyafetin yokmu ya da bi yakınının
kullanacağın zaman tekrar yıka sadece bu kadar
biraz alakasız olacak ama tecrübeli anneleri bulmuşken sorayım dedim.Hastane çıkışlarını bebekler ne kadar giyebiliyorlar.İdil de bir takım beğendim. iki tane alt üst takım var içinde biri patikli biri patiksiz ne kadar giyer ki çok çabuk mu küçülür?
Doğum kilosuna bağlı. Benimki 2700 doğdu 4. aya kadar giydi. Patiksiz pantlanu daha uzun giyer. Ama çabuk küçülecek diye büyük almak anlamsız oluyor. Yeni doğan 0-3 aylık kıyafetlerde bile kaybolup gidiyor, 3 ayllıkken anca dolduruyor içini. Hastane çıkışı 2 takım al bence, patikli kıyafetleri tercih et, yenidoğan çok üşüyor, patikli pantolon korur.
teşekkür ederim, alayım o zaman ben de, yoksa aklım kalacaktı zaten ama hastane çıkışlarını 15-20 günde kaldırdık diyenler de var tecrübesizlik işte gereksiz yere masraf yapmak da istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?