- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
Çocuğunu bogan bir kadin vardi, kepce kulak ameliyati olmustu.Kizim su an 3 yasinda. Okul cagina gelir gelmez yapacagim ilk sey biraz kepcelik olan kulaklarina estetik operasyon yaptirmak olacak.
Hic kimseyi hicbir sebeple dinlemeyi dusunmuyorum.
Koca koca insanlar bile abuk subuk konusabiliyorken,onlarin cocuklarindan ne beklenir ki?
Ben cocukken esmerligimle surekli dalga gecilirdi. "Arap arap keh keh keh" gülünürdü. Annelerinin,babalarinin yaninda ustelik. Biri de "hop evladim ne diyorsun sen?" demezdi. Beraber kikirderlerdi.Çocuğunu bogan bir kadin vardi, kepce kulak ameliyati olmustu.
Herkes neden kepce kulak ameliyati yaptirdi, cocugunu begenmiyor falan diye yorumlamisti.
Cocuklar egitilmedigi icin cok dalga geciyorlar. Zorbalik da deniyor.
Cocukcagiz surekli agliyormus dalga geciyorlar diye. Ameliyat olunca yine dalga gececekler deyince annesi bogmus cocugu.
Bu annenin psikolojisi nasıl bu kadar bozuldu? Bu çocuk neden bu kadar taktı kulaklarına?
Anne katildi ama tek suçlu o değildi. O çocukla dalga geçen her bir çocuğun ailesi de bir parça suçludur.
Kusura bakmayın yorumunuzu gorunce hatırladim bu haberi, erken karar vermekte hakli oldugunuzu dusunuyorum.
Duzeltme: yasi yanlis anlamisim.
Benim abim kavanoz dibi gibi gozluk kullanirdi. Cocuklari birakin yetiskinler bile dalga geciyordu.Ben cocukken esmerligimle surekli dalga gecilirdi. "Arap arap keh keh keh" gülünürdü. Annelerinin,babalarinin yaninda ustelik. Biri de "hop evladim ne diyorsun sen?" demezdi. Beraber kikirderlerdi.
Her gece "Allah'im uyandigimda yuzum beyaz olsun" diye dualar ederdim cocuk aklimla. Aynaya bakmaya giderken gozumu kapatirdim. Sonra 1-2-3 aç
Sonuc husran tabi ki
Çocuğun psikolojisi açısından da okul öncesi öneriliyor aslında.Kizim su an 3 yasinda. Okul cagina gelir gelmez yapacagim ilk sey biraz kepcelik olan kulaklarina estetik operasyon yaptirmak olacak.
Hic kimseyi hicbir sebeple dinlemeyi dusunmuyorum.
Koca koca insanlar bile abuk subuk konusabiliyorken,onlarin cocuklarindan ne beklenir ki?
Dogrudur en uygun zamanmis.Çocuğun psikolojisi açısından da okul öncesi öneriliyor aslında.
Çocuğunuz alışacak o zaman .Alışmak zorunda .Yemeğin görüntüsünü beğenmezse aç kalacak .Bunu öğrenmek zorunda.Eğitim sadece okuma yazma değil.Oturmak istemiyorm diye bir şey yok diyeceksiniz .Arkadaşın o senin ve oturacak .Anne otuak istemiyorum . Diyor . Konus diyorum oda senin gibi arkadas edin . Kabul etmiyor . Benim bu oğlum yemeğin görüntüsünü beğenmese yemek yemez . Ortanca oğlum bunun gibi secici değil
Benim ilk cocuğum başlıyor okula fazla bilgim yok zaten okulla ilgili. Oturma düzeni suan nasıl hic bilmiyorum . Sadece amacım cocuğum okuldan sogumasin
Hassasiyeti abartma nasıl olmalı ya örnekkadın öldü bence vurmayın..