Benim ilk cocuğum başlıyor okula fazla bilgim yok zaten okulla ilgili. Oturma düzeni suan nasıl hic bilmiyorum . Sadece amacım cocuğum okuldan sogumasin
Eli öyle olan cocuğa bisey yansıtmıyorum . Sadece öğretmenle konuşacağım . Cocuğumda rahatsız oluyor . Anlattım anlamıyorum okulun ilk günleri daha okula alışamadı
Anne otuak istemiyorum . Diyor . Konus diyorum oda senin gibi arkadas edin . Kabul etmiyor . Benim bu oğlum yemeğin görüntüsünü beğenmese yemek yemez . Ortanca oğlum bunun gibi secici değil
Okula alismayan tek cocuk sizinki degil. Ogretmenle konusulmasi gereken ozel bir durumunuz yok. Konustugunuzda da ogretmenin gozunde bireysel farkliliklara saygi gostermeyen "sorunlu" veli olacaksinoz. Cocugunuz size gelip israrla ben o cocugu sevmedim diyebiliyor ve siz ogretmenle konusmayi dusunuyorsunuz emin olun cocugunuz bunun farkinda. Ve kusura bakmayin da 7 yasina gelmis cocuk arkadasindan "elinin uzerinde beyazlik var, ben onu sevmedim" diye bahsediyorsa cok da insan sevgisiyle buyuyen bir cocuk gibi gelmedi bana. Yerini degistirirseniz de hayati boyunca insanlari sevmeyrn biri olacakEli öyle olan cocuğa bisey yansıtmıyorum . Sadece öğretmenle konuşacağım . Cocuğumda rahatsız oluyor . Anlattım anlamıyorum okulun ilk günleri daha okula alışamadı
O da bir düzen sonuçta. Öyle uygun görmüş öyle oturtmuş siz çocuğunuzla konuşun derim. İlk günler sapı çöpü bahane edip alışması zor olacak elbette, 2 hafta içinde düzene uyuyorlar merak etmeyin. Öğretmenin düzenine karışmayın derim, bir nevi saygısızlık olur yaptığınız.Arkadasinı değişsin diyecem . Düzene karismiycam . :) ne yapayım cekini arkadasindan
Anne otuak istemiyorum . Diyor . Konus diyorum oda senin gibi arkadas edin . Kabul etmiyor . Benim bu oğlum yemeğin görüntüsünü beğenmese yemek yemez . Ortanca oğlum bunun gibi secici değil
Bence de çocugu rencide etmeyin zaten!Zaten bunu düşünerek konu actım amacım kimseyi kırmamak. Guzel bir konuşma yapmak . Cocuğu rencide etmek istemem
Buna rağmen çocuğu hep ama hep önde otursun isteyenler bolca vardı
Arkadasinı değişsin diyecem . Düzene karismiycam . :) ne yapayım cekini arkadasindan