Zaten bunu düşünerek konu actım amacım kimseyi kırmamak. Guzel bir konuşma yapmak . Cocuğu rencide etmek istememPeki senin cocugunda vitiligo oldugunu ve arkadaslarinin bu yuzden kactigini ve yalniz kalmakta oldugunu dusun.
Belki ogretmen cocugunuzda isik gorup anlasacaklarini dusundu. Bilemiyorum ama kacmak cozum degil asla.
Benim ilk cocuğum başlıyor okula fazla bilgim yok zaten okulla ilgili. Oturma düzeni suan nasıl hic bilmiyorum . Sadece amacım cocuğum okuldan sogumasin
Zaten bunu düşünerek konu actım amacım kimseyi kırmamak. Guzel bir konuşma yapmak . Cocuğu rencide etmek istemem
Eli öyle olan cocuğa bisey yansıtmıyorum . Sadece öğretmenle konuşacağım . Cocuğumda rahatsız oluyor . Anlattım anlamıyorum okulun ilk günleri daha okula alışamadıUmarim ogretmen biraz olsun duyarlidir da bir ayar versin size. Anladigim kadariyla cocuk vitiligo hastasi. Bu hastalik bulasici DEGILDIR. Gorunusu yuzunden zaten zor durumda kalan bir cocuk umarim sizin yuzunuzden bir kez daha uzulmek zorunda kalmaz.
Anne otuak istemiyorum . Diyor . Konus diyorum oda senin gibi arkadas edin . Kabul etmiyor . Benim bu oğlum yemeğin görüntüsünü beğenmese yemek yemez . Ortanca oğlum bunun gibi secici değilBakin ben cok yaramaz bi cocuktum. Okula gitmek istememisim ama o bu su nedenden degil. Cocugun gitmek istememesini buna baglamayin. Ona ciddi ayni zamanda anlayabilecegi bi konusma yapin. Gerekirse bi pedagogdan yardim alin.
Resmen etiketlemissiniz cocugu simdiden kafanizda 'eli oyle olan cocuk' diye.Eli öyle olan cocuğa bisey yansıtmıyorum . Sadece öğretmenle konuşacağım . Cocuğumda rahatsız oluyor . Anlattım anlamıyorum okulun ilk günleri daha okula alışamadı
Arkadasinı değişsin diyecem . Düzene karismiycam . :) ne yapayım cekini arkadasindanVeli toplantısında ilk söyleyeceğim şey sınıfıma karışmayın olacak.
Kaldı ki ben her sene kayarlı sistem kullanırım, herkes her gün bir öne, 2 hafta sonra bir yan sıraya geçer. Böylece herkes hem önde hem arkada hem cam kenarında hem duvar kenarında oturmuş olur. Buna rağmen çocuğu hep ama hep önde otursun isteyenler bolca vardı.
Ilk okul 1 cnm ne verebilirim . Anlatıyorum anlamiyorResmen etiketlemissiniz cocugu simdiden kafanizda 'eli oyle olan cocuk' diye.
Lisede en yakin arkadasim vitiligoydi. Yuzunde ozellikle. Ben ona baktigimda hastaligini gormezdim bile. Tanidigim en iyi insandir. Lise biteli 6 yil olacak hala gorusuruz.
Keske siz de cocugunuzu annemin beni yetistirdigi gibi yetistirebilseniz.
Sen oğlun okuldan soğumasın diye diğer cocugu yalnızlığa itip kendını kötü hissedirip okula gelmemesıne neden olan kimselerden biri olacaksın ! Ama olsun yeter ki sizin cocuk soğumasın diğeri ne olursa olsunBenim ilk cocuğum başlıyor okula fazla bilgim yok zaten okulla ilgili. Oturma düzeni suan nasıl hic bilmiyorum . Sadece amacım cocuğum okuldan sogumasin