- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle...Cunku sinif ve ogretmen onlarin prens ve prenseslerine ozel olarak tahsis edilmis. Diger cocuklar da figuranlar. Onlarin cocuklariyla ayni sinifta okumak serefine erismisler daha ne istiyorlar...
Bu gun ogretmen oğlumun yerini değişmiş en arkaya koymuş. Ve cocuğun elinin üstü beyazlı . Cocuğuma sordum arkadaşınla konustunmu hayır anne korkuyorum elinden . Cocuğum uysaldir . Heryere uyum saglar sessizdir. Öğretmenle nasıl bir konuşma yapsam . Cocuğumun yerini değiştirsin on sıralara oturtsun . Cunku öğrenciyirse rencide etmek istemiyorum . Ve ilk günden sorun yasamak istemiyorum ogretmenle . Yardımcı olursanız sevinirim
Aynen öyle...
Dün çocuklar haliyle mahzunlardı, bir tanesi de sessizce yerinde üzgün duruyor oyuna katılmıyordu. Yanına gidip sorunca ağlamaya başladı ben de yalnız bıraktım biraz. Annesi gördü halini geldi bana çatıyor ikna edin de oynasın diye. İlk zamanlar normal üzerine gitmeyin alışacaktır dedim ikna olmadı, bana çocuğu ikna edemiyorsunuz diye saydırdı. Ben de en son pardon da sizin çocuğunuz özel mi diye sordum. Sizin çocuğunuzla ilgileneceğim diye 36 çocuğu yalnız mı bırakayım dedim, bozuldu. Bugün gelmedi çocuk.
Bazıları çocuklarına özel ilgi bekliyor, öyle bir şey istiyorlarsa okula göndermeyip evlerinde özel ders aldırabilirler.
Bende suan sizi dinliyorum ve karışmıyorum . Cocuğumda ogretmen uygun gormuş . Öğretmenini dinle diyecegim. Yine eklemek istediğiniz varsa ekleyin cnm . Amacım incitmek kırmak değilDüzene zaten karışamazsınız :)
Orası sizin babanızın çiftliği değil o oraya otursun bu buraya oturmasın deme hakkınız yok.Kaldı ki siz oğlunuzun sıra arkadaşının yerini değiştirmesini öğretmen hanıma ilettiğiniz anda çocuğunuza karşı negatif bir elektrik oluşacak.
İki de bir oğlum okuldan soğumasın deyip duruyorsunuz ya,sizinki okuldan soğumasın ama geri kalanlar ne halt ederse etsin değil mi ? O çocuğun yeri değişecek belki yeni sıra arkadaşı da istemeyecek öteki de beriki de istemeyecek ama ne olursa olsun sizin küçük oğlunuz okuldan soğumasın.
Hanımefendi bu şekilde her sorunda sorunu uzlaşarak çözmek yerine yıkarak çözmeyi öğretirseniz oğlunuz okula sadece öğretim için giden biri olur,eğitimden nasibini alsın istiyorsanız karışmayın,bir öğretmen olarak size tavsiyem budur !
Anlattım zaten . Bak cok iyi bir arkadas arkadas olabilirsin dedim . Anlatamadım . Şimdide sunu seniyyem ogretmen uygun gormuş . Öğretmenini dinle diyecemYa arkadaskar elestirdiginiz 6-7 yasinda cocuk ilk defa gordugu bir farklilik onda korku yaratmis olabilir.vitiligo olan yavruya cok uzuldum ama bunu 6 yasindaki cocuga anlatmak zor olabilir.
Yegenim plastik cerahide yatarken kafasindan yanmis derisi altinda balon sisirilmis bir yavru vardi yegenimle ayni odada yatiyordu ve yegenim bana teyze onumde otur ben o yaratiktan cok korkuyorum diyordu.bebegim oda hasta deme oyle diyordum 5 yasindaki cocuga..
Izledigi cizgi filmlerde gordugu yaratiga benzetiyordu.ve cidden cok korkuyordu.5 yasi daki cocugu nasil elestirebiliriz.
Biz bisey soylemeden dojtoru farketi hemen odasini degistirdi psikolojisi bozulmasin dedi.
Konu sahibi lutfen interneten vitiligo hastaligini cocugunuza gosterin guzel bir dille bunun bir rahatsizlik oldugunu kendi basinada gelebilir oldugunu anlatin.
Baktiniz cocuk cok rahatsiz oluyorsada diger cocuga hic belli etmeden ogretmenle gorusun
Peki diğer çocuğa belli etmeden öğretmenle görüşüp yeri değiştirilince yanına oturduğu arkadaşı da onu istemezse. Benim de yerimi değiştirsin derse. O çocuğun psikolojisi nasıl kaldırsın bunu. Diğer çocukların psikolojisi korktukları için önemli ya bu çocuğun ki. Belki ömrü boyu geçmeyecek bir iz kalacak onda. Ayrıca bu konu hastanedeki olayla benzemiyor. O çocuğu yeğeniniz bir daha hiç görmeyecek ama bu sınıf arkadaşı...Ya arkadaskar elestirdiginiz 6-7 yasinda cocuk ilk defa gordugu bir farklilik onda korku yaratmis olabilir.vitiligo olan yavruya cok uzuldum ama bunu 6 yasindaki cocuga anlatmak zor olabilir.
Yegenim plastik cerahide yatarken kafasindan yanmis derisi altinda balon sisirilmis bir yavru vardi yegenimle ayni odada yatiyordu ve yegenim bana teyze onumde otur ben o yaratiktan cok korkuyorum diyordu.bebegim oda hasta deme oyle diyordum 5 yasindaki cocuga..
Izledigi cizgi filmlerde gordugu yaratiga benzetiyordu.ve cidden cok korkuyordu.5 yasi daki cocugu nasil elestirebiliriz.
Biz bisey soylemeden dojtoru farketi hemen odasini degistirdi psikolojisi bozulmasin dedi.
Konu sahibi lutfen interneten vitiligo hastaligini cocugunuza gosterin guzel bir dille bunun bir rahatsizlik oldugunu kendi basinada gelebilir oldugunu anlatin.
Baktiniz cocuk cok rahatsiz oluyorsada diger cocuga hic belli etmeden ogretmenle gorusun
Ya arkadaskar elestirdiginiz 6-7 yasinda cocuk ilk defa gordugu bir farklilik onda korku yaratmis olabilir.vitiligo olan yavruya cok uzuldum ama bunu 6 yasindaki cocuga anlatmak zor olabilir.
Bu gun ogretmen oğlumun yerini değişmiş en arkaya koymuş. Ve cocuğun elinin üstü beyazlı . Cocuğuma sordum arkadaşınla konustunmu hayır anne korkuyorum elinden . Cocuğum uysaldir . Heryere uyum saglar sessizdir. Öğretmenle nasıl bir konuşma yapsam . Cocuğumun yerini değiştirsin on sıralara oturtsun . Cunku öğrenciyirse rencide etmek istemiyorum . Ve ilk günden sorun yasamak istemiyorum ogretmenle . Yardımcı olursanız sevinirim
Eğer buraya konu açtımsa amacım kimseyi kirmamak . Sizlerden fikir almak . Suan cocuğu incitecek bir yanlista bulunmadım . Herseyi nasıl iyi niyetle çözerim düşüncesindeyim . Hem konuşanda cocuğa asla boyle birsey yansıtmam . Bence sizin boyle tutumunuz yanlış âmin dermisiniz . Yazdıkların beni cok incitti. Ama ben o cocuğu incitmedimGece gece yüreğim sızladı.
Vicdanım hiç rahat değil keşke o yavrucagi taniyor olsam yaninda olsam.
Yarin yolda yururken bir kaza gecirip yuzunun parcalanmicagi yuzune bakilmicak hale gelmiceginim yada kolunun bacağınin kopmicaginin garantisini verebilir misin bize ?
Hic bana bir sey olmicak hic ölmicek gibi yasiyorsun demi.
Lanet olsun senin ve senin gibilere. Gece gece aglatiyorsun beni eminim bir cok arkadasimda benim gibi hassastır. Simdi ben hep o yavrucagi dusuncem. Kim bilir o ne hissediyor. Nasil üzülüyor o kucuck kalbi nasil kiriliyor.
Allahım sen dertleri belalari hastaligi tum kötülükleri ve KOTU KAPLI VICDANSIZ INSAN! LARI kucuk masum cocuklardan uzak tut. Herkes Amin dermi arkadaşlar
Orası öyle , bu devirde herkes herseyi ben bilirim havasında, kimsenin kimseye saygısı kalmamışBu konu sahibinden bağımsız ama
Ben artık öğretmenlere eskisi kadar saygı gösterildiğini düşünmüyorum
Ben demiyorum öğretmen vursun, dövsün
Eti senin kemiği benim falan bunlar saçma, beylik laflar
Ancak bizim zamanımızda ben hatırlıyorum
Sınıfta problem yaşadığımda anne, baba gel de öğretmeni bir hırpala hiç demedim
Gelmezlerdi zaten, biliyorum
Ya kendim ya öğretmenimle hallettim.
Kurala uymak nedir biliyorduk
Öğretmene saygı duymayı biliyorduk
Büyüklere saygı duymayı biliyorduk
Şimdiki nesil çok başka
En ufak ses yükseltmede/direktifte "psikolojileri bozuluyor(!)"