Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah birikiminiz kat kat artar ve güzel bir yatırım yaparsınızbende 3 çeyrek aldım yatırım amaçlı 1 yıl biriktireceğim bakalım ne kadar bereketlenecek
umarım helal para kazandığımızİnşallah birikiminiz kat kat artar ve güzel bir yatırım yaparsınız
Gram almaya çalış tatlım.Altın cok yükselmiş, artık alamıycam ulasimiz...
çeyrek yazmışım cumhuriyet yazman gerekirdiİnşallah birikiminiz kat kat artar ve güzel bir yatırım yaparsınız
O zaman maşallah daha daha artsınçeyrek yazmışım cumhuriyet yazman gerekirdi
allah olmayanlara da nasip etsin en verimli çağımdayım , çok iniş çıkışlarım oldu , ama şu an çok mutluyum allah şükrediyorum , sabır ve şükür bereketi getirdiO zaman maşallah daha daha artsın
Emlak iyi bir yatırım aracıdır yaşlılık için tavsiye ederimen naif bulduğum üyelerden birisiniz,
bu ay ben de birikime başladım
birikim hesabima 40 bin attım /ay sonuna kadar spesifik bir şey olmaz ise karismayacagim
kendi harcama hesabımda bir miktar para var ve kredi kartim var.
altın vs almayı ben şu an düşünmüyorum.Gunluk vadeli faiz getiren bir bankadayim, oranları iyi.
tabi benim ev araba hayalim hiç yok açıkçası
evette emlak için para lazım değil mi yaEmlak iyi bir yatırım aracıdır yaşlılık için tavsiye ederim
evette emlak için para lazım değil mi ya
ben de para yok yoksa ben de isterdim ev alayım
Çok tutumlu olmak gerekir
Çoğu kadın tutumlu değil sizin için demedin bunu ,
kuyumcudan mı alıyorsunuz yoksa bankadan altın hesabı mı açtırdınız nasıl yapıyorsunuz hangi daha avantajlı?O zaman maşallah daha daha artsın